25thframe написа::wavey:
Такава машина видях преди няколко месеца и я гледах в продължение на 10 минути, така и не се сетих откъде ми е познато това antares.

25thframe написа::wavey:
Night_Falcon написа:PiCoZzZeN написа:всеки се учи на твърдак!
Кой всеки? Ти всеки ли си?
ЕкспЛоатация е правилното изписване, ако питането ти е сериозно. Мисля, че не си луд. Защо някой трябва да е луд при допускане на правописна грешка? Луд учен или нормален неграмотник, нормален учен или луд неграмотник все тая. Кой е нормален? Кои са критериите и кой ги определя? Бях на преглед в психиатрията (за медицинско свидетелствоveskoz написа:Инструкция за експЛоатация или експоатация. Аз винаги съм го писал по втория начин. Кой е луд
TheAnimal написа:Искам да помоля модераторите като ми дават Ниво на предупреждение [2] поне да си направят труда да ме уведомят с едно ЛС
TheAnimal написа:Сигурно по-голямото братче на "ниво на предупреждение [1]" .
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
ico 1 написа:ЕкспЛоатация е правилното изписване, ако питането ти е сериозно.
Rayko написа:И за да дадем своя скромен принос за спорта, магазин и сервиз КОЛЕОТО връчва на Тодор Ангелов награда (това е съвсем сериозно, и съм убеден, че е достойно заслужено) за престижното му класиране в състезанието и е ясно каква е - нови колоездачни обувки, с които се надявам да ни направи свидетели на още по-добри резултати.
Тодоре, заповядай в магазина, да получиш наградата си!
Успех на всички и нека най-после да спрем да правим боклук!
TheAnimal написа:Сигурно по-голямото братче на "ниво на предупреждение [1]" .
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
did написа:Сигурно му е дошъл акъла.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Ozzie написа:твоите ръце къде са, а?
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:Метафора-Бюджет на държавата за 2010, представен като малка пица.
Той не е от управителния екип.Ozzie написа:я у лево уе
твоите ръце къде са, а?
biker_bg написа:Купувам вилка от сорта Marzocchi shiver, white brothers или нещо подобно до 400лв
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта