...Каран е на Scott HO, не и имало никакви проблеми...
верно ли?..

...Каран е на Scott HO, не и имало никакви проблеми...
Финландски!Гумите са Нокиа (модел за крос-кънтри).
dEcLiNe написа:Какво ли дърво е тая вилка?
дражди
ПРИ ПОЛУЛЖЕНИЕ ЧЕ ВИЛКАТА НЕ Е КАРАНА.
azze написа:Кара през нощта един моторист.Пред него има кола.Моториста вижда светещите стопове на колата и си вика "Е сега ще мина между тези два мотора" и (цитирам Къци) "Буф/м".
продавам дедски bmx
ivchoni96_zvqra написа:Продавам Drag (с твърда вилка е) и е в отлично състояние.Drag се прудава цял за 70 лв
Продавам bmx, той е детски за деца до 11год.В отлично състояние BMX .Продава се за 50 лв
спешно ми трябват пари.
Antares написа:Е к'во е смешното - продава ВМХ-а на дядо си.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
продавам горе посо4ената вилка. има леки козмети4ни забелейки от слагане по земята има 4 лепенки по желание мога да ги махна които икса.о4аквам снимки тези дни вилката е мн запазена на няма 1 месец е продавам я за6тото я сменам с торра.вилката нова е 110лв аз и искам 60лв 6тото не ми достигат толкова за торрата![]()
пи6ете ми на skype:secondlife198
или на номер 0883382228 турсете сали
от софиа сум
Проджината е 450Lbs
Оф, ама си. Толкова си е ясно - скачал е от кранове в града...
Mi7aKa написа:Ако двамата братя видят, тази тема: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=61598 ще си купят по един Leader Tarantula![]()
и ще отидат да правят дропове по 15 метра, без попивка на равно, което си е равно на самоубийство
![]()
Ето че додие време да се насоча кам спирачка като например горепосочената Tektro Auriga Pro или shimano dere
Каране из лозята нагоре (не много стръмни пътеки) и малко стрийт
JohNnY написа:ще карам нагоре нещо като DH
Извинявам се и за правописа си, но съм още на 13 и скоро ставам на 14Не съм много образован
Gen4eca написа:Извинявам се и за правописа си, но съм още на 13 и скоро ставам на 14Не съм много образован
Изключително ми е интересно, к'во правят тея деца до 7-ми клас?
biker_bg написа:Да се съберем да покараме ? аз карах веднъж двапати и нямаше никой хора който си разхождаха кучетата.Е лютото спрейче беше във мене деако някой иска
коладки
Продавам Вилки, едната е ZXR с 12 сантиметра вход (120мм) в перфектно техническо състояние, няма забележки, купена е преди 2 месеца. Не е злоупотребявано с нея, карана е от човек тежащ 50 килограма, карана е само градско !
biker_bg написа:Да се съберем да покараме ? аз карах веднъж двапати и нямаше никой хора който си разхождаха кучетата.Е лютото спрейче беше във мене деако някой иска
Е как какво?! Опитал е спрейчето. Спрейчето е люто. Някой друг иска ли спрейче? Човека черпи! После може и да покаратеDTD написа:biker_bg написа:Да се съберем да покараме ? аз карах веднъж двапати и нямаше никой хора който си разхождаха кучетата.Е лютото спрейче беше във мене деако някой иска
Структурата на изказването е много странна. Аз лично не разбрах какво точно се опитва да каже.
Capoeira написа:
Петар
superBike написа:Capoeira написа:
Петар
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта