Няма фиксирана дата, колегата трябва също да каже кога, юом имаш желание ще се съгласува и с теб! Четвъртък съм напълно свободен за такова каране, както и Събота, по- вероятно е второто. Ще видим, засега го давам като идея.Huku написа:За кога си го планирал това? Изглежда ми добро, а и мисля, че ми е по силите. Бих се влючил с удоволствие.
, колелото си
.papi007 написа:Значи май четвъртък ще да бъде! Стига времето да го позволи
DstupidBastarD написа:papi007 написа:Значи май четвъртък ще да бъде! Стига времето да го позволи
Баце, следващият софийски бревет е задължителен за тебе!
Вие двамата ако се съревновавате ще трябва да теглите поне по една каруца дърваpapi007 написа:Внимавай какво си пожелавашDstupidBastarD написа:Баце, следващият софийски бревет е задължителен за тебе!
, колелото си
.
, колелото си
.
, колелото си
.
, колелото си
.
За грамовете - така е. За гумите - в заблуда си МАЛКО?!? уаааааHuku написа:малко кал
, колелото си
.
Дали пък случайно не членуваме в един и същи клуб за шведски автомобили
(приемайте го като предизвикателство на байкърите към шосейкаджиите Баце, остави майтапа, но аз съм ЗА да си устроим някаква гонка по подходящ маршрут шосе VS черни пътища, само трябва да се измисли подходящ маршрут, както и да се съберем добронамерени люде, които да се изпонапием след финала.papi007 написа:през пътя за обиколката на Витоша, вие - по асфалта
, колелото си
.papi007 написа:Оооо аз веднага обявявам регламента за Showdown Шосейки VS Байкъри:
1.Тръгва се от една обща точка - контролата на с.Железница.
2.Стартират успоредно 1 планински колоездач и един шосеен такъв. Маршрута за първия е по алеята за обиколката на Витоша до Драгалевци, бул Черни връх, Макдонълдс(нямам представа за момента колко км са). За 2рия - Железница, Бистрица, Симеоново, Драгалевци, Бул. Черни Връх, Макдонълдс(около 23 км).
3. При повече от 2ма участници,следващите двойки ще тръгват през 10 минути с цел да не си пречат/помагат колоездачите. Така надпреварата става не само срещу опонента, но и срещу собствения ти "вид"
4.Минималната такса за участие е падналия да почерпи спечелилия 1 бира/Coca cola. Също така едновидовите колоездачи могат да правят залози и помежду си, но това не е задължително.
5.Макар и мероприятието да е неофициално, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да сме с подходящата екипировка, да спазваме правилата за движение по пътищата, да се отнасяме с уважение към пешеходците по алеите и да не даваме на адреналина да ни изиграе лоша шега!
6.Датата ще я измислим, стига да има желаещи.
7.Всичко се прави с цел забавление и добро настроение![]()
Best wishes, papi007

papi007 написа:От Ярема до Железница - Асфалт. Пък с рошавите гуми си е![]()
Варианта който съм посочил мисля че е един от що-годе равностойните. За катерене - дори и със сликове байковете са си тежкотоварни машини. Трудно бихме се опряли освен ако не апнем бобец, ама тогава ще настане климатичен катаклизъм, а обгазяването от кремиковци просто ще бледнее. Така че катеренето може да го правим заедно с не-състезателен характер. А ако толкова искате на катерене да се състезаваме - каним ви да минете по офроуда![]()
Пък и никой не говори за някакво "състезание" с цел единствено да биеш , а за мероприятие, малко по-различно от обикновенните![]()
От и/или до къде - това са подробности , които и като се съберем може да обсъждаме.
То това е само проекто идея, да видя какво ще се получи и дали ще има желаещи. Пък ако има, ще измислим нещо по-сериозно за догодина
DstupidBastarD написа:Баце, байкарите немахме ли неква пътечка от Ярема, бе?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта