X_NRG написа: та ме интересува дали случайно на някой му се намира височинният профил на маршрута?
http://www.bikemap.net/route/327086
X_NRG написа: та ме интересува дали случайно на някой му се намира височинният профил на маршрута?
veskoz написа:Зачисленият ми РАМ АМ излезна от бокса! Трилиони благодарности на Пацо (Вело 2009)!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мога да бъда мобилизиран към отряд "Нашата група" за ден Събота, дата 31.10.2009, тъй като генерал Пенев се справи чудесно с със задачата по въвеждане в експоатация на високопроходим НМПС RAMAM2009.2.19"
Единственият резервен план, изключващ участието на редник VesKoz в офанзивата на Железнико-Панчеревското велонастъпление е заповед от висша инстанция в лицето на ефрейтор Шукадаров ръководител на бойна бригада Shturkur bike team Sofia West.
Очаквайки заповеди съм в пълна велоготовност.![]()
п.п. Противно на очакванията на генщаба - тоз уЙкенд ще се тресира !!!![]()
BurNiNg_IcE написа:Що сме толкова малко за сега?
Reactor написа:
Рапорт приет!
Очакваме настъплението
п.п Поздрави на ефрейтор Шукадаров!!!![]()
![]()
gyndi написа: и аз съм на линия, нали няма да оставите новобранка, като мене? Нямам налакътници и проЖектори, но имам каска и лепенки и помпа. Дано мине леко и безаварийно и да си караме как си знаеме.айде, че съм на бач
Reactor написа:gyndi написа: и аз съм на линия, нали няма да оставите новобранка, като мене? Нямам налакътници и проЖектори, но имам каска и лепенки и помпа. Дано мине леко и безаварийно и да си караме как си знаеме.айде, че съм на бач
Няма да те оставиме по никакъв повод.
Но...
Вземи си ръкавици и резервна гума.Това са задължителни елементи!!!![]()
Каска и лепенки не са достатъчни в планината,особено в тези условия.Винаги могат да настъпят усложнения!
BurNiNg_IcE написа:Съжалявам, ама аз ще пропусна.![]()
Просто още зимните неща за каране не са дошли и ме е страх да не се разболея пак. А ако тръгна, както днес с летните ръкавици ще остана без пръсти.
Днес карах градско и ми се вкочениха пръстите още на първите 10 минути. Гумите разбрах на мокро, че не държат, макар че не всичко зависи от гумите. Като дойдат зимните дрешки за каране ще се включа, ако ще и 10см. сняг да има.
![]()
Айде приятно изкарване утре и чакаме снимки!![]()
ko3er написа:Последно има ли среща на билата и през панорамната ли ще се стигне до железница?
gengaro написа:Аз изгубих нишката на "Нашата група" вече официално ли е група и ако е приемате ли нови цленове
Reactor написа:gengaro написа:Аз изгубих нишката на "Нашата група" вече официално ли е група и ако е приемате ли нови цленове
Приемаме по всяко време![]()
Reactor написа:В случая товароносимоста е без значение
Други са критериите по които се извършва подбора на членовете
Reactor написа:Други са критериите по които се извършва подбора на членовете
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
gengaro написа:Reactor написа:Други са критериите по които се извършва подбора на членовете
а какви са освен това,че ти трябва каска и ръкавици??
gengaro написа:а какви са освен това,че ти трябва каска и ръкавици??
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта