IMMDbikerider написа:Antares, оценявам, че мислиш за мен (), ама сакън, недей дава опасни идеи на орките!
![]()
deetman написа:Добре ще взема само някой вилка 160 и това ще е обаче искам да ви попитам колко метра скок издържа АМ-а с оригиналните си части че ми дават пари едни момчета да скоча от един гараж и се чудих дъл ще издурйжи рамката ?
deetman написа:Добре ще взема само някой вилка 160 и това ще е обаче искам да ви попитам колко метра скок издържа АМ-а с оригиналните си части че ми дават пари едни момчета да скоча от един гараж и се чудих дъл ще издурйжи рамката ?
veskoz написа:deetman написа:Добре ще взема само някой вилка 160 и това ще е обаче искам да ви попитам колко метра скок издържа АМ-а с оригиналните си части че ми дават пари едни момчета да скоча от един гараж и се чудих дъл ще издурйжи рамката ?
няма такъв, нямааааа![]()
![]()
simok_mtb написа:Ozzie написа:Що бе смок?
Аз пък мога веднага да ти кажа три неща по които Гризлито (като рамка) печели преимущество пред Хакера:
1. Alu рамка.
2. Фиксирани уши за задната главина.
3. Уши за дискова спирачка.
Капиш?
Ozzie, 1.Това, че рамката е ауминиева не е голямо предимство.
2.Това съм съгласен.
3.Само мога да кажа тук.![]()
![]()
shaady написа:simok_mtb написа:Ozzie написа:Що бе смок?
Аз пък мога веднага да ти кажа три неща по които Гризлито (като рамка) печели преимущество пред Хакера:
1. Alu рамка.
2. Фиксирани уши за задната главина.
3. Уши за дискова спирачка.
Капиш?
Ozzie, 1.Това, че рамката е ауминиева не е голямо предимство.
2.Това съм съгласен.
3.Само мога да кажа тук.![]()
![]()
Toя нещо на отворен ли се прави?
DTD написа:П.П. Остават ми само 7 точки до гладуването.
Alpina написа:
Тези 3 дена ще ви излезнат през дупките, дето са за влизане и ще ви влезнат в тези за излизане...
Не е готин.Ozzie написа:btw, готин рейтинг си докарал 1 - 2 - 3 - 4
ico 1 написа:Не е готин.Ozzie написа:btw, готин рейтинг си докарал 1 - 2 - 3 - 4
Ozzie написа:Изпълва ли те?
На варненски означава "Става ли ти хубаво", "Кефиш ли се" и т.н.Ozzie написа:Изпълва ли те?
ico 1 написа:На варненски означава "Става ли ти хубаво", "Кефиш ли се" и т.н.Ozzie написа:Изпълва ли те?
ico 1 написа:На варненски означава "Става ли ти хубаво", "Кефиш ли се" и т.н.Ozzie написа:Изпълва ли те?
BurNiNg_IcE написа:Не позна, ама айде!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта