papi007 написа:(не че на синоптик.бг може да се вярва)
papi007 написа:Тъй като вече имаше предизвикателство към Байкърите, нека сега ние ви върнем мило жеста![]()
viewtopic.php?f=5&t=61287&p=567708#p567708
Не, няма да ви караме да се мъчите по черни пътища, а по-скоро развлекателно междувидово състезание да си организирамеРегламента е обявен, нека да видим дали ще има желаещи
![]()
(прочетете и няколко поста по-нагоре какво е писано за всеки случай)
best wishes, papi007
Скритият ти замисъл ще участва със шосейка, да не му нашокат тикветоpapi007 написа:скирт замисъл в целата работа, ама той ще се разбере в последствие
Neo_92 написа:Тва състезание ше си е чисто ограбване на байкъри.
Супер! Идвайте! Колкото повече байкъри, толкова повече бира!eMcKu написа:Neo_92 написа:Тва състезание ше си е чисто ограбване на байкъри.
Не съм много сигурен в това !
marsa написа:Супер! Идвайте! Колкото повече байкъри, толкова повече бира!eMcKu написа:Neo_92 написа:Тва състезание ше си е чисто ограбване на байкъри.
eMcKu написа:marsa написа:Супер! Идвайте! Колкото повече байкъри, толкова повече бира!eMcKu написа:Neo_92 написа:Тва състезание ше си е чисто ограбване на байкъри.
Така ще е, като Яз бира не пием
DstupidBastarD написа:Бацета, кво ше кажете за едно класическо Байлово таа неделя (или събота, споредзависи гладуването и времето)?
DstupidBastarD написа:Баценца, как ви се вижда старт утре в 12ч. от Шела? Байлово на мене ми е 95-100 от нас до нас, значи за най-западните бацета требва да е към 115км. Бива ли?
Vaisa написа:Колеги,..... издънихме се! От О.К. до явката се оказаха 19 км вместо предвидените 15, а и в 35-40 минутната разбивка пропуснахме 10-15 мин. чакане по светофарите. Жалко! Живи-здрави следващия път cме на линия, ще следим за бъдещи излизания. Поздрави!
DstupidBastarD написа:Вчера ни измръзваха пръстите на краката, поне мойте, както и на ръцете при спусканията. Хитринката да не студуваш през зимните карания, баце, е да караш само нагоре!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта