ААААААААА,хималайско значиDstupidBastarD написа:Вчера ни измръзваха пръстите на краката, поне мойте, както и на ръцете при спусканията. Хитринката да не студуваш през зимните карания, баце, е да караш само нагоре!

ААААААААА,хималайско значиDstupidBastarD написа:Вчера ни измръзваха пръстите на краката, поне мойте, както и на ръцете при спусканията. Хитринката да не студуваш през зимните карания, баце, е да караш само нагоре!
DstupidBastarD написа:Днеска направих 120-125 по дефиуето и не беше много зле. Само около Костинброд ми измръзнаха очите от вятъра. Абе, свиква се и на студ, само сухо да е!
Lampre написа:Ха честит ви първи сняг Мамути![]()
Днес желаещи за каране има лиАз ще гледам да се освободя за четвъртък, като ще потърся и вериги за гумите
DstupidBastarD написа:Неколко снимки от оня ден:
http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129_restored-14.11.2008/36697_novo_ekipche_268.JPG - с баце Бокич
DstupidBastarD написа:Вчера ни измръзваха пръстите на краката, поне мойте, както и на ръцете при спусканията. Хитринката да не студуваш през зимните карания, баце, е да караш само нагоре!
CR1 написа:DstupidBastarD написа:Неколко снимки от оня ден:
http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129_restored-14.11.2008/36697_novo_ekipche_268.JPG - с баце Бокич
![]()
![]()
Аз само да попитам ТК, има ли някакъв начин да се сдобия с такова БГ екипче, или требе съм записан или пък участвал нейде?
Идеята е кат изпреварвам Белгийците, да ги нервим повече.![]()
Neo_92 написа:Аз се интересувам за клин ( дълъг с подложка, щото има и без ) , яке( зимно , уиндстопер , с малко вата отвътре ) и дълги ръкавици , може да питаш и нещо за гамаши( Райко ми каза че щял да донася в края на седмицата) и шапка
za6tovsenamen написа:Една ценова листа на всичките продукти би се отразила супер на подфорума ни!
DstupidBastarD написа:Начи, карането ше е в четвъртък, като старта ше е в 11ч. от Шела на ботевграцко.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта