Stancho написа:Всички говорите за БМх-сове, ма аз на село карах Школник (едно руско доста здраво колело). Това съм го подкарал откъм 6-7 годишна възраст и бях към 6-7 наследник на колелото... беше с история
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PtD написа:Тези двете според мен имат голям принос за затъпяването на нацията![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
PtD написа:Да, Телетъбис също влиза в черния списък
Neo_92 написа:Нали си бех келеш и най - много обичах да стрелям с фунийки и отпред да им слагам игли.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
25thframe написа:PtD написа:Да, Телетъбис и влакчето Томас също влизат в черния списък
![]()
![]()
Пасифик Блу, от този филм наистина се зарибих по колоезденето
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Тинки, Уинки, Джипси, Ляля, Сопол
Alpina написа:А защо деца на 1-2 годинки трябва да са пред телевизора
Quiz написа:Alpina написа:А защо деца на 1-2 годинки трябва да са пред телевизора
![]()
Именно!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта