Имам доста покани, така че който иска, давам!

Не очаквайте да тръгне прекалено скоро, защото за сега има само 1 сийдър!

п.п. За покани давайте email адреси!!!
SeSSion написа:Само да попитам тези покани за какво са.
sh1n3 написа:На мен пък Decline ми изпрати покана и пак нищо не става.. защо не ми дава да се регистрирам?
insane.b0y написа:sh1n3 написа:На мен пък Decline ми изпрати покана и пак нищо не става.. защо не ми дава да се регистрирам?
добре де защо някой който го е свалил, не качи филма някаде .... з*мунда, арена т.н. за ъплоадер не е проблем ще се намери![]()
insane.b0y написа:sh1n3 написа:На мен пък Decline ми изпрати покана и пак нищо не става.. защо не ми дава да се регистрирам?
добре де защо някой който го е свалил, не качи филма някаде .... з*мунда, арена т.н. за ъплоадер не е проблем ще се намери![]()
dEcLiNe написа:insane.b0y написа:sh1n3 написа:На мен пък Decline ми изпрати покана и пак нищо не става.. защо не ми дава да се регистрирам?
Ще трябва да почакате за това обаче!Аз от 1 час тегля и съм на 0% така че си представи каква борба е в момента.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:dEcLiNe написа:insane.b0y написа:sh1n3 написа:На мен пък Decline ми изпрати покана и пак нищо не става.. защо не ми дава да се регистрирам?
Ще трябва да почакате за това обаче!Аз от 1 час тегля и съм на 0% така че си представи каква борба е в момента.
А да вземеш да си оправиш мрежовите настройки (и port forwarding-а в частност), ако не си го направил вече?
Daniel Panev написа:А да вземеш да си оправиш мрежовите настройки (и port forwarding-а в частност), ако не си го направил вече?
SeSSion написа:@FREERIDE RIDER Аз се регистрирах в XBits, но не ми е искало никаква покана, а си тегля спокойно.
nothingcool написа:арена или замунда
codename47 написа:в екстриймбайтс трябва да се тегли и сийдва с µTorrent, bitcomet-а е баннат
Night_Falcon написа:codename47 написа:в екстриймбайтс трябва да се тегли и сийдва с µTorrent, bitcomet-а е баннат
Това обяснява защо нищо не мога да тегля![]()
А защо е баннат?
Цитирах само windows-ските клиенти.extremebitsFaq написа:We ban many clients simply because they dont work as well with the tracker. Remember to always use the newest stable version of your client, older versions might be banned and beta versions might not be allowed yet.
The allowed clients are:
* uTorrent (v 1.6.1 or newest) - For windows only - Recommended! - Most popular windows client.
* Vuze (Azureus) - Windows, Linux, OSX - Recommended! - Most popular cross platform client.
* Official Bittorret Client - Windows (older versions for OSX, Linux)
* Halite - Windows
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта