Ozzie написа:хмммм... мисля си, дали да не заключа / изтрия тази тема да бъде отворена нова тема
в момента е малко трудно да се следи от къде почва всяка нова поръчка и къде свършва
кой поръчва и т.н.
май трябва да умуваме с когото трябва
outfaced написа: търся да се включа с еди колко си лири и съм от еди кой си град
правя поръчка еди кога си, и съм от еди къде си, парите ги събирам по еди къв си начин
FREERIDE RIDER написа:Здравейте , какво трябва да направя за да направя поръчка от crcКакви неща трябва да имам за да направя поръчка , кредитна карта , рег. в pay pal какво? Благодаря предварително
![]()
hitar_potar написа:колко по-лесно би било просто да натиснете зеления бутон с "proceed to checkout" и да си попълните данните, както и тези на картата си, и да чакате. пратката иде по българските пощи и се доставя до адреса, който сте оставили. с CRC няма нужда от пейпал според мен.
hitar_potar написа:доколкото знам, CRC са коректни и при някаква грешка (както наскоро някои съфорумци се оплакаха) гледат да я оправят. лично аз съм много доволен от обслужването, верно направил съм само 3 поръчки, четвъртата я отказах аз, но всеки път действах със зеления бутон, даже използвах все различни дебитни карти. за повече инфо можеш да пратиш ЛС на живко (jivkonik) или ако се притесняваш нещо, можеш направо да го замолиш той да ти поръча.
bozidar написа:Ако някой ще прави поръчка да драсне едно ЛС, мога да вляза със около 35-50 паунда(100тина лева)
jivkonik написа:bozidar написа:Ако някой ще прави поръчка да драсне едно ЛС, мога да вляза със около 35-50 паунда(100тина лева)
Ако прочетеш няколко поста по-нагоре пиша кога ще правя....
picco написа:е тва ясно, но все пак да попитам колко седмици преди коледа намаляват продуктите , миналата година ако някой си спомня как е било
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 381 госта