extream_baikar написа:Та направих тази тема да покажа какво направих на един Опел и да разбера дали и някой друк от вас е имам ПТП
http://dnesbg.com/index.php?page=NewsDe ... ge&id=9229
погледнете моля ви.
16-годишен велосипедист връхлетя върху “Опел”, изчакващ светофара до пазара на бул. “България” във Велико Търново
subritual написа:Евалата братле, егати шмугването си му направил.![]()
Са ше трябва да ходиш на зъболекар сигурно.
Без какса ли беше?
Ozzie написа:16-годишен велосипедист връхлетя върху “Опел”, изчакващ светофара до пазара на бул. “България” във Велико Търново
Извинявай, ти знаеш ли правилата за движение по пътищата, дори и на елементарно ниво, за да караш по платното?
Очите ти на задника ли са били, да видиш, че колата е спряла, за да намалиш от необходимото разстояние и да спреш безопасно или си пробвал някое геройство?
IVO Jordanov написа:Напротив! Обясни, на мен ми стана интересно
ico 1 написа:Много ми е интересно кой ти прибра колелото? Винаги, като видя подобни инциденти се замислям за това. Какво става с колелетата след като линейката прибере пострадалия?
ico 1 написа:(дай боже да няма мерак за по-голяма категория от "Б").
extream_baikar написа:subritual написа:Евалата братле, егати шмугването си му направил.![]()
Са ше трябва да ходиш на зъболекар сигурно.
Без какса ли беше?
Точно този ден бях без каСка и вече почнах да го правя.
ico 1 написа:Много ми е интересно кой ти прибра колелото? Винаги, като видя подобни инциденти се замислям за това. Какво става с колелетата след като линейката прибере пострадалия?
Alpina написа:DTD - ???
![]()
![]()
![]()
Какво имаш предвид?
DTD написа:Ами попринцип, поне според това, което чета, новите коли (доста относително понятие,но...) са по безопасни за пътниците в тях И за пешеходците.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта