do Admina

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Admin » Чет Окт 16, 2003 10:44 pm

Мен ме изкефиха първите минути на първото филмче (е, не само те, разбира се!:D), където MAN6 снима пътеката. Може би защото се наложи да ги гледам 3 пъти. :D:D:D(В Матрицата нещо се беше прецакал Media Player-а). А ме кефят, защото бръмченето на лифта и тракането като минава по стълбовете създава някаква такава леко напрегната атмосфера, като очакване за нещо бясно, а за разпускане има кадри със Сашо как похапва сандвич и показва люти рани. Ако монтирате между кадрите с трасето още една такава пауза (примерно от подготовката на старта), ще стане много гот!:)
И не си мислете, че се ебавам. Наистина ме кефи така началото. :8D:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот HellRaider » Чет Окт 16, 2003 11:11 pm

[quote="Admin"]

Мен ме изкефиха първите минути на първото филмче (е, не само те, разбира се!:D), където MAN6 снима пътеката. Може би защото се наложи да ги гледам 3 пъти. :D:D:D(В Матрицата нещо се беше прецакал Media Player-а). А ме кефят, защото бръмченето на лифта и тракането като минава по стълбовете създава някаква такава леко напрегната атмосфера, като очакване за нещо бясно, а за разпускане има кадри със Сашо как похапва сандвич и показва люти рани. Ако монтирате между кадрите с трасето още една такава пауза (примерно от подготовката на старта), ще стане много гот!:)

[/quote]

ne6to nerazbrah kakvo da montiram mejdu kadrite s traseto
a davai o6te idei pyk az 6te gi izpladiatstvam
az misleh nqkoi momenti da gi zabavq kak mili6 ???
a az si mislq i ot nqkvi drugi filmcheta da sybera i da napravq edno golqmo koeto da e ne samo ot systezanieto ami ne6to kato filmche za bylgarskiq DH ili ne6to takoa.

Dum Spiro Spero
Samo slabite se stremqt kym porqdyk. Silnite vladeqt haosa
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Рейтинг: 1700

Мнениеот Cu0 » Пет Окт 17, 2003 9:32 am

[quote="Admin"]

[/quote]

absoliutno te podkrepqm za towa ! :)
i az towa si misleh i dazhe se za4udih dali e slu4aino ili wse pak rejisiora go e zamislil :)
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Cu0 » Пет Окт 17, 2003 9:37 am

[quote]
ne6to nerazbrah kakvo da montiram mejdu kadrite s traseto
a davai o6te idei pyk az 6te gi izpladiatstvam
az misleh nqkoi momenti da gi zabavq kak mili6 ???
a az si mislq i ot nqkvi drugi filmcheta da sybera i da napravq edno golqmo koeto da e ne samo ot systezanieto ami ne6to kato filmche za bylgarskiq DH ili ne6to takoa.

Dum Spiro Spero
[/quote]

ideqta beshe m/u kadrite s trenirowkata i samoto sastezanie, da wkarash neshto podobno na na4aloto na film4eto ... muzikata ot 4eliusti primerno :))

dawai, we4e se e ponasubral material :)
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот MAN6 » Пет Окт 17, 2003 11:01 am

[quote="i12805"]

ако това дето трябва да го цели са дърветата и свежата драгалевска тревица - справя се 100%. и кученцата не са лоши. и да намалиш пиенето. треперят ти ръцете. доста рязане ще падне, ако искате да го направите интересно.
иначе има и велосипедисти в кадър ...
продължавай с упражненията.

||united (C) ||
||zombium.org||
[/quote]

[size=200]Ewalata "PRO". Ewala!!!!!!
Iskam samo da ti podshushna, che batriqta na kamerata swurshi na sredata na kasetata!!!... Eto zashto zasnetiqt materiql e 40% ot pyrwonachalno zamisleniqt. Zawri si kritikite otzad, shtoto ibez twa tozi "film" ne e bil s nqkwo konkrteno prednaznachenie. Inache po podoben selki nachin mojesh samo da me ambicirash da ti pokaja kolko si zle wsyshnost...!! Are, i dishai dylboko ;)[/size]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот i12805 » Пет Окт 17, 2003 1:26 pm

[quote="MAN6"]

[quote="i12805"]

ако това дето трябва да го цели са дърветата и свежата драгалевска тревица - справя се 100%. и кученцата не са лоши. и да намалиш пиенето. треперят ти ръцете. доста рязане ще падне, ако искате да го направите интересно.
иначе има и велосипедисти в кадър ...
продължавай с упражненията.

||united (C) ||
||zombium.org||
[/quote]

[size=200]Ewalata "PRO". Ewala!!!!!!
Iskam samo da ti podshushna, che batriqta na kamerata swurshi na sredata na kasetata!!!... Eto zashto zasnetiqt materiql e 40% ot pyrwonachalno zamisleniqt. Zawri si kritikite otzad, shtoto ibez twa tozi "film" ne e bil s nqkwo konkrteno prednaznachenie. Inache po podoben selki nachin mojesh samo da me ambicirash da ti pokaja kolko si zle wsyshnost...!! Are, i dishai dylboko ;)[/size]
[/quote]

hajde. pokazwaj.

||united (C) ||
||zombium.org||
||united (C) ||
||zombium.org||
i12805

Рейтинг: 1200

Мнениеот MAN6 » Съб Окт 18, 2003 9:03 pm

[quote="HellRaider"]

ami da ideqta e da stane golqm film az imam i nqkoi drugi kadri sasneti predi tva i taka
no naistina trqbva mnoo vreme a sega mi svyr6va 1-vq srok v daskalo v kraq na meseca i mnoo uchene
(spokoino ne sym pobyrkan prosto sym v takoa daskalo izvrateno haha )

Dum Spiro Spero
[/quote]

Bah maamu :) Dai da ti pomagan. Toshko me swetna da si izteglq adobe premiere 6,0 ili neshto ot sorta... Ako ne e mnogo zlojno... Mnogo she se kefq.. I az imam nEkoi idei :) Are batsieeeeee!!! Sipi si :)
A ako znaesh kwo "jersey" si poruchah, hahahahaha...
Are pishi mi na mila ili ostawi belejka w dir-a ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Съб Окт 18, 2003 9:09 pm

[color=green][size=167]zabelejete, che predniq mi post e w otgowor na hellarider i e poluchen predi posta na hellrider
az moje i da sym typ, ma i twa tuka ne e mnogo umno ;)[/size][/color]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Admin » Съб Окт 18, 2003 10:46 pm

Имах предвид нещо подобно за началото (ама само като предложение, де;)):
Нали започва примерно с 20-тина секунди снимане на пътеката при качването с лифта. После следва частта със Сашо пред БАС, нали така. И след нея в сегашния вариант има още примерно минута-две пак снимана пътеката. Е, ако разредиш тези минута-две с още 2-3 паузи, свързани с подготовката на състезанието например, атмосферата около финала или нещо подобно, а между тях кадрите със снимането на пътеката, озвучени от тракането на лифта, ще стане много гот. :8D:
Абе то идеи още много могат да се дадат, ама всичко това изисква доста време. (Например да се добавят музика, забавяния и т.н.). Има и по-сложни дори (поне за мен, де;)). Ама филмът и така си е хубав. Е, ако ще правиш по-голям филм от него, супер! Ще го гледам с интерес. :D

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот HellRaider » Съб Окт 18, 2003 11:01 pm

[quote="Admin"]

Имах предвид нещо подобно за началото (ама само като предложение, де;)):
Нали започва примерно с 20-тина секунди снимане на пътеката при качването с лифта. После следва частта със Сашо пред БАС, нали така. И след нея в сегашния вариант има още примерно минута-две пак снимана пътеката. Е, ако разредиш тези минута-две с още 2-3 паузи, свързани с подготовката на състезанието например, атмосферата около финала или нещо подобно, а между тях кадрите със снимането на пътеката, озвучени от тракането на лифта, ще стане много гот. :8D:
Абе то идеи още много могат да се дадат, ама всичко това изисква доста време. (Например да се добавят музика, забавяния и т.н.). Има и по-сложни дори (поне за мен, де;)). Ама филмът и така си е хубав. Е, ако ще правиш по-голям филм от него, супер! Ще го гледам с интерес. :D

[/quote]

ami da ideqta e da stane golqm film az imam i nqkoi drugi kadri sasneti predi tva i taka
no naistina trqbva mnoo vreme a sega mi svyr6va 1-vq srok v daskalo v kraq na meseca i mnoo uchene
(spokoino ne sym pobyrkan prosto sym v takoa daskalo izvrateno haha )

Dum Spiro Spero
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот HellRaider » Нед Окт 19, 2003 9:50 am

[quote="MAN6"]

[color=green][size=167]zabelejete, che predniq mi post e w otgowor na hellarider i e poluchen predi posta na hellrider
[/quote]

ave ti koga 6te se nauchi6 kak mi se pi6e nick-a

Dum Spiro Spero
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот MAN6 » Нед Окт 19, 2003 2:24 pm

[quote="HellRaider"]
ave ti koga 6te se nauchi6 kak mi se pi6e nick-a
[/quote]

NE ZNAM BATSIEEEEE
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Admin » Нед Окт 19, 2003 8:02 pm

[quote="MAN6"]

[/quote]

Да бе, и аз моя пост го написах преди тебе :?::8D: Не знам какво става, ама май е само в тая тема. :)

Аватар
Admin

Мнениеот Jacket » Нед Окт 19, 2003 9:16 pm

[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=569&whichpage=3]Не е[/url] :))
Аватар
Jacket

Мнениеот КапитанПланета » Нед Окт 19, 2003 10:09 pm

Преместихме mtb-bg.com от Orlando в San Jose Datacener-а. Едното е на източния бряг, а другото на западния. Има голяма часова разлика в часовниците на сървърите и може би това е причината. При нови постове би трябвало да няма проблеми. Съжалявам за неудобството, но се надявам да е за добро... В San Jose имаме по-бърза и стабилна връзка, а и машините са доста по-добри...

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот КапитанПланета » Пон Окт 20, 2003 1:19 am

Оправих часовата разлика и сега всичко би трябвало да е ОК.

КапитанПланета

Мнениеот Jacket » Пон Окт 20, 2003 10:15 am

Явно ще е за добро :)
Преди често се случваше сървъра да не работи за час-два, а и форума някой път вървеше доста бавно. Сега наистина изглежда по-бързо :)
Аватар
Jacket

Мнениеот MAN6 » Вто Окт 21, 2003 10:28 pm

[quote="КапитанПланета"]

[/quote]

Woda!
Wyzduh!
Ogun!

Kogato silite wi se obedinqt idwaaaaaaa... Kapitan "Wyzduh Pod Nalqgane"...........

HAHAHAHAHAHAH
Sheguwam se, KapitanPlaneta, Spoko :)

Heheeeeeeeei :)

Nazad, Nazad, Mome Kalino
Ne Moi Da Hodish Podir Men

:):):)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот A.D.I. » Вто Окт 21, 2003 11:00 pm

[quote="MAN6"]

[quote="КапитанПланета"]

[/quote]

Woda!
Wyzduh!
Ogun!

Kogato silite wi se obedinqt idwaaaaaaa... Kapitan "Wyzduh Pod Nalqgane"...........

HAHAHAHAHAHAH
Sheguwam se, KapitanPlaneta, Spoko :)

Heheeeeeeeei :)

Nazad, Nazad, Mome Kalino
Ne Moi Da Hodish Podir Men

:):):)
[/quote]
Експресионистът в нашия форум:D

NoPain...NoGain
NoPain...NoGain
A.D.I.

Рейтинг: 1200

Мнениеот КапитанПланета » Сря Окт 22, 2003 11:55 am

[quote]Експресионистът в нашия форум:D
[/quote]

Верно си е, но не съвсем... Е, не всеки простосмъртен може да вникне в дълбочината на тези прозрения, но нали затова е елитарното изкуство. Най-елитарно е когато си го разбира само авторът. Значи аз доста медитирах, опитах се и да изключа разума и да се отдам на сетивата, обаче не мога и не мога да вникна в самата същност. Което разбира се дава още по-голяма стойност на посланието - можеш да се впуснеш в него и до безкрайност да откриваш нови хоризонти (интелектуални, естетически че дори и такива с религиозен оттенък). Нищо чудно след повече вглъбяване, човек да преоткрие себе си, и с лекота да загърби досегашното си заблудено съществуване. Като добавим елементите на "шега" и успкояващото "Spoko", поставящи обекта на творбата в още по-тягостно състояние на себеанализ освободен от осъдителното отношение на автора и оставящи го сам на безмилостния съд на съвестта си, жизнерадостните изблици, умело съчетани с мотиви от народното творчество, мисля че класифицирането на автора като "експресионист", несправедливо принизява истинското значение на неговото творчество.

КапитанПланета

Мнениеот КапитанПланета » Сря Окт 22, 2003 12:14 pm

Opitah se da procheta poslednoto si izrechenie ot gornia post, i neshto ne mojah da shvana idejata - mnogo e dulgo izrechenieto i lipsvat zapetajki. Ta kato stana vupros za broj dumi se setih za edin citat na gorespomenatia avtor ot vremeto, kogato se podvizavashe s psevdonima "KPETEH". Statiata e publikuvana v chujdoezichnoto izdanie mtbr.com.
Eto vruzka kum originala :
[url]http://www.mtbr.com/reviews/front_shocks_2002/product_78698.shtml[/url]

Za neturpelivite, eto izvadka :
[quote]
Submitted by KPETEH. from Sofia
Date Reviewed: 7/21/2002 4:10:33 AM
Duration Product Used: Tested or demo'ed only
Price Paid: $300
Bottom Line: MNOGO QKA. NAI-DOBRATA. ROCK-SHOX PSYLO SUXXX!!! are sega shte napisha pone 50 dumi za da ne mi zatriq postinga typite skapanqci ot mtbr-to q se mahaite. oshte dwadest i pet dumi li mi ostawat, emi dobre togawa mojete da mi go apnete s bozichka che da ne wi prisedne maika wi da eba. emi mai stiga, a?

[/quote]

Tova ne e ekspresionizum, tova si e napravo Pop Art.

КапитанПланета

Мнениеот bikerider » Сря Окт 22, 2003 2:24 pm

[quote="КапитанПланета"]

Opitah se da procheta poslednoto si izrechenie ot gornia post, i neshto ne mojah da shvana idejata - mnogo e dulgo izrechenieto i lipsvat zapetajki. Ta kato stana vupros za broj dumi se setih za edin citat na gorespomenatia avtor ot vremeto, kogato se podvizavashe s psevdonima "KPETEH". Statiata e publikuvana v chujdoezichnoto izdanie mtbr.com.

[quote]
Bottom Line: MNOGO QKA. NAI-DOBRATA. ROCK-SHOX PSYLO SUXXX!!! are sega shte napisha pone 50 dumi za da ne mi zatriq postinga typite skapanqci ot mtbr-to q se mahaite. oshte dwadest i pet dumi li mi ostawat, emi dobre togawa mojete da mi go apnete s bozichka che da ne wi prisedne maika wi da eba. emi mai stiga, a?

[/quote]

[/quote]

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
MAN6iiii, izloviha li ti kirlivite rizi, a? :):):):):):)
evala Kapitane :D:D:D:D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот screamBoy » Сря Окт 22, 2003 9:49 pm

КапитанПланета нека това че MAN6 се е забавлявал с думичките от които е съставен псевдонима ти не ти позволява да се объркаш при определяне на отношението му към теб самия !
ако си спомняш по едно време в клуба на dir.bg имаше тема с асоциации на база псевдонимите, това си е шега/забавление и няма отношение към човека зад този псевдоним (или поне така би трябвало да е)

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот КапитанПланета » Сря Окт 22, 2003 10:00 pm

ScreamBoy, знам бе, разбира се. Нали и аз се кодоша (той по негов, аз по мой начин). Знам че нема нищо лично... (няма да си кажа псевдонима от дира че ма е срам). Аз нали това разправях - има талант момчето ! Като четох ревютата за вилките и попаднах на неговия принос съм се смял с глас.
:D:8D::)[:p]

КапитанПланета

Мнениеот MAN6 » Чет Окт 23, 2003 10:38 am

[quote="КапитанПланета"]

[quote]Експресионистът в нашия форум:D
[/quote]

Верно си е, но не съвсем... Е, не всеки простосмъртен може да вникне в дълбочината на тези прозрения, но нали затова е елитарното изкуство. Най-елитарно е когато си го разбира само авторът. Значи аз доста медитирах, опитах се и да изключа разума и да се отдам на сетивата, обаче не мога и не мога да вникна в самата същност. Което разбира се дава още по-голяма стойност на посланието - можеш да се впуснеш в него и до безкрайност да откриваш нови хоризонти (интелектуални, естетически че дори и такива с религиозен оттенък). Нищо чудно след повече вглъбяване, човек да преоткрие себе си, и с лекота да загърби досегашното си заблудено съществуване. Като добавим елементите на "шега" и успкояващото "Spoko", поставящи обекта на творбата в още по-тягостно състояние на себеанализ освободен от осъдителното отношение на автора и оставящи го сам на безмилостния съд на съвестта си, жизнерадостните изблици, умело съчетани с мотиви от народното творчество, мисля че класифицирането на автора като "експресионист", несправедливо принизява истинското значение на неговото творчество.

[/quote]

AHAHHAHAHAHA, CHICHKO, NE SE WZIMAI NA SERIOZNO, MOLQ TE...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Чет Окт 23, 2003 10:42 am

[quote="КапитанПланета"]

[quote]

[/quote]

[/quote]

!???!?!?!?!
LELEEEEEEEEEEE :) AZ TWA NE GO POMNQ:8D: SERIOZNO, OBACHE TAKA KATO GLEDAM QWNO AZ SYM GO PISAL... "vaiiiiii" :) E TWA MOITO OT ODAWNA SYM GO OPREDELIL KATO BOLESTNO SYSTOQNIE... EWALA CHICHKO KAPITANE, SAMO MI E MNOGO CHUDNO "adjeba" ZASHTO SI SI GO ZAPAZIL TOWA (AZ NAISTINA NE SI SPOMNQM KOGA SYM GO PISAL :) )

[i]Mai e wreme da posetq nqkakyw doctor :) no dali shte ima smisyl :)[/i]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Чет Окт 23, 2003 10:46 am

[quote]
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
MAN6iiii, izloviha li ti kirlivite rizi, a? :):):):):):)
evala Kapitane :D:D:D:D
[/quote]

Da be, ewala, obache az sega go cheta za treti pyt (onowa w mtbr) i oshte ne moga da zacepq kakwo sym imal predwid :) ironiq li e ne e li :)
ne znam... weche zapochwam da se plasha ot sebe si

A towa che kapitan ******* e shanal byzika na kriwo si e samo negowa greshka :)

Kapitan******- take it easy :) i se zasmei malko de... ?!

[size=67]Редактирано от Админ[/size]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Чет Окт 23, 2003 10:48 am

[quote="КапитанПланета"]

ScreamBoy, знам бе, разбира се. Нали и аз се кодоша (той по негов, аз по мой начин). Знам че нема нищо лично... (няма да си кажа псевдонима от дира че ма е срам). Аз нали това разправях - има талант момчето ! Като четох ревютата за вилките и попаднах на неговия принос съм се смял с глас.
:D:8D::)[:p]

[/quote]

Aaaaaaaaaaaaa, oki, az reshih che neshto si se sduhal :) e togawa ok :) kaji sega kyw ti e nika, kwo tolkowa :) shtoto i dira imashe KapitanMineta, ne si li ti? :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот КапитанПланета » Чет Окт 23, 2003 11:10 am

[quote]
Aaaaaaaaaaaaa, oki, az reshih che neshto si se sduhal :) e togawa ok :)
----------
[/quote]

Не се взимам насериозно мола ти се. Може би си останал с такова впечатление заради малкото Smiles в поста. Е сега да наваксам та да видиш че и аз го мога :
мухахахаха, :):D:8D:[:p];):o):})::X:^::D[:p]:):8D::o):I[:p]:}):
Иначе го писах тоя пост, понеже нали обичаш да предизвикваш, та рекох си и аз да те предизвикам и избъзикам, ама нещо много завъртяно съм го написал, нема мухаха а и аз не мога да си го разбера, та после като го четох верно може да се изтълкува че съм се сдухал (още повече щом и СкреамБой реши така значи явно така си звучи). Абе изобщо що пълня форума с глупости... Айе като измисля нещо умно свързано с МТБ ще се включа пак, че така само трафик хАбиме на хората.
:8::8::8:

КапитанПланета

Мнениеот bikerider » Чет Окт 23, 2003 12:06 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote]
Aaaaaaaaaaaaa, oki, az reshih che neshto si se sduhal :) e togawa ok :)
----------
[/quote]

Не се взимам насериозно мола ти се. Може би си останал с такова впечатление заради малкото Smiles в поста. Е сега да наваксам та да видиш че и аз го мога :
мухахахаха, :):D:8D:[:p];):o):})::X:^::D[:p]:):8D::o):I[:p]:}):
Иначе го писах тоя пост, понеже нали обичаш да предизвикваш, та рекох си и аз да те предизвикам и избъзикам, ама нещо много завъртяно съм го написал, нема мухаха а и аз не мога да си го разбера, та после като го четох верно може да се изтълкува че съм се сдухал (още повече щом и СкреамБой реши така значи явно така си звучи). Абе изобщо що пълня форума с глупости... Айе като измисля нещо умно свързано с МТБ ще се включа пак, че така само трафик хАбиме на хората.
:8::8::8:

[/quote]

abe toi ScreamBoy po princip mai e sklonen kam sduh... [:p]:D:D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Архив