Номинирам EccentricMOTION, причините са нейзброими, просто отворете някоя негова тема или темата MTB vs Road.
Нека вота започне сега

Alpina написа:Ще ви дам едно предимство, в сряда пред девойката ме направихте на... да не казвам какво... по тази тема, сега няма да ме наградите ли
gdude написа:Alpina написа:Ще ви дам едно предимство, в сряда пред девойката ме направихте на... да не казвам какво... по тази тема, сега няма да ме наградите ли
Пак съм пропуснал ...
Alpina написа:Ще ви дам едно предимство, в сряда пред девойката ме направихте на... да не казвам какво... по тази тема, сега няма да ме наградите ли
Баба Кица с Мекица написа:Alpina написа:Ще ви дам едно предимство, в сряда пред девойката ме направихте на... да не казвам какво... по тази тема, сега няма да ме наградите ли
Прати девойката при Баба - да я цунка убаво!
DTD написа:daf4ov, щото днес го мързеше да се поразшава, да се спускаме. ГАД!![]()
![]()
EccentricMOTION написа:ПП2: Номинирам модерацията на Пазар. Пълно е с неактуални обяви, за които дневно подавам по 3-4 репорта.
gdude написа:Alpina написа:Ще ви дам едно предимство, в сряда пред девойката ме направихте на... да не казвам какво... по тази тема, сега няма да ме наградите ли
Пак съм пропуснал ...
EccentricMOTION написа:Подкрепям номинацията на @емски: пътувам с автобус до Алеко, колата я пия със сламка, пържолите ги ям цели, в леглото съм отдолу, не карам колело, возя се надолу.
ПП: Емски, миличък, настроението ми се втвърдява от факта че си толкова загрижен за мен и пускаш цяла тема само за мен. Лека нощ и да ме сънуваш :*
ПП2: Номинирам модерацията на Пазар. Пълно е с неактуални обяви, за които дневно подавам по 3-4 репорта.
Antares написа:Бих се записал, но ме мързи...
SpoileR написа:...може и да има по-зле от мене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта