Alpina написа:Евтини педали има и на Македония... ама там май са разлуфтени по начало... а и темата уж е за друго...
EccentricMOTION написа:Стига бе .... ужасни сте...Женен съм, какво околовръстно... Да попитам " Ball bearings" са лагери на конус или капсуловани/машинни/?
От тук и въпроса Exustar може би или някакво ВП от 20тина лв? Помагайте, че на единия му загубих половината платформа, другия остана без лагери, а средства няма ... сега РДта, 6ти, 8ми декемви...
bio написа:EccentricMOTION написа:Стига бе .... ужасни сте...Женен съм, какво околовръстно... Да попитам " Ball bearings" са лагери на конус или капсуловани/машинни/?
От тук и въпроса Exustar може би или някакво ВП от 20тина лв? Помагайте, че на единия му загубих половината платформа, другия остана без лагери, а средства няма ... сега РДта, 6ти, 8ми декемви...
ball bearing е събирателно/обобщаващо за съчмен лагер
cone/cup ball bearing е конус/чашка
cartridge bearings индустриални лагери (капсуловани)
sealed bearings такива със странични уплътнения (прахо/водо устойчиви)
успех !!!
bikerider написа:Маркетинг от класа
bio написа:колега Баба Кица с Мекица инфото за тези педали ... е неправилно преведено .. аз имам 559 и те са със съчмени лагери, но не и капсуловани. предполагам че до 50 лв ще си намери такива ... може да потърси и сам.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 376 госта