регистрирах се, защото искам да получа информация, както и завбъдеще да обменям същото с вас.
На 24 години съм .. и искам да започна да се занимавам с този вид спорт. Имам проблем с теглото и лекаря ми каза, че трябва да почна да тренирам и тн. Освен фитнеса ... искам да започна и да карам. Не искам да се забивам с велоергометрите във вкъщи. Така че байка ще ми е като допълнение към тренировките, които започвам.
Проблемът е, че съм 193 см. висок и тежа около 120 кг. така че се надявам да ми кажете дали изборът ми за колело е добър или се иска още. Миналата година бях карал едно, но ми изглеждаше супер малко ..., а то беше едно обикновено от тези за по 100 лв. Когато се видях в една витрина изглеждах супер смешен

Относно изборът за колело ориентирал съм се към Drag Ontario Te. Коя рамка ще ми е най-добре? Предполагам, че ще трябва да се сменят и каплите и всичко в максимален размер (извинявам се все още не разбирам). Не знам дали има смисъл да си го взимам докато съм толкова тежък или трябва да изчакам да посваля килограми и чак тогава. Страх ме е дали ще ме издържи

Надявам се, че ще ми помогнете при избора на колело. Не съм от София, но скоро имам ходене там, така че си мисля ако мога да го взема ще е най-добре.
Благодаря!