Alpina написа:azze , ако ти е харесала, защо да не им ги дадеш, обаче през техния сайт![]()
Защото съм

!!!
http://www.vbox7.com/play:b192fabe
!!!

И коментарите много радват - злоба,вулгарност,глупост,простотия и неграмотност.Неочаквано добра комбинация.

Alpina написа:azze , ако ти е харесала, защо да не им ги дадеш, обаче през техния сайт![]()
lacho_m написа:я... три кръгчета...
dEcLiNe написа:lacho_m написа:я... три кръгчета...
Уот ду ю мийн?Мейби ай ем вери стюпид ту ъндърстенд дис!![]()
![]()
dEcLiNe написа:lacho_m написа:я... три кръгчета...
Уот ду ю мийн?Мейби ай ем вери стюпид ту ъндърстенд дис!![]()
![]()
PRobably написа:Я транслейт това- ''реджувенейшън'',че не мога да зацепя.![]()
Само не мога да разбера защо се смееш?IVO Jordanov написа:Antares написа:и вероятно си търси междувременно нормална работа
![]()
![]()
Inzagi написа:Аз карам с това http://h.imagehost.org/0103/IMG_9131.jpg и не ми пука от нищо
azze написа:Премери си диаметъра на главата.Трябва да премериш диаметъра над ушите.
Примерно,ако диаметърът на главата ти е 57-58 см,значи ти трябва размер М.
Naria написа:Е не, будувам си аз и чакам да драсна в темата с времевите ограничения... и к'во,заблеях се и изпуснах.
BurNiNg_IcE написа:Каква по дяволите е разлика м/у бирата от магазина и тази, която си купих днес от НДК?!?!![]()
Няква нефилтрирана, непастьоризира и без стабилизатори...жокер пише "Живо пиво"...та на вкус е същата, ама ся ме цепи глава...ЗАЩО?![]()
![]()
BurNiNg_IcE написа:Каква по дяволите е разлика м/у бирата от магазина и тази, която си купих днес от НДК?!?!![]()
Няква нефилтрирана, непастьоризира и без стабилизатори...жокер пише "Живо пиво"...та на вкус е същата, ама ся ме цепи глава...ЗАЩО?![]()
![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
![]()
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Antares написа:HTC Dream / G1 скормно, но от сърце.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта