Нашата група :)

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Нашата група :)

Мнениеот Miroslav_red star » Вто Окт 27, 2009 1:37 pm

Reactor написа:
veskoz написа: Хайде и аз да наблажа скоро време някой от бреветите на "Нашата група", че като гледам атмосверата и преди и след скарата е баш като за мен. :eyebrow: Е ще ме поизчаквате по малко на баирите май, ама няма ядове. Силно се надявам да успея да ви накацам на следващото ви каране, ако не възразявате разбира се.
И аз имам едно такова приятелче... викам му "Мрачния облак" винаги ме пЕре като съм с него. +са в момента е, че ако ни завали... може и да не е дъжд :santa: ...дай Боже!

Не възразяваме,даже се радваме :beer:
Колкото до изчакването,няма какво да му мислиш.Проблема е никакъв :)
Силно се надяваме да не ни вали нищо,поне още малко...... :praying:
Давайте идеи за маршрут.Все ми се върти акъла напоследък около Плана.
Поне докато времето го позволява!

До сега не съм карал с вас, но с удоволствие ще го направя при първа възможност :D Аз идните събота и неделя съм свободен, само че според прогнозата времето ще е малко хладно...но мечка страх, мене не страх :roll2:
Аватар
Miroslav_red star

Рейтинг: 1280

Мнениеот Reactor » Сря Окт 28, 2009 8:53 am

Miroslav_red star написа:.... само че според прогнозата времето ще е малко хладно...но мечка страх, мене не страх :roll2:

Колкото по хладно,толкова по добре.За дъжда не бих казал същото обаче :)
Но най важното е желанието :beer:
Аватар
Reactor

Рейтинг: 2000

Мнениеот Miroslav_red star » Сря Окт 28, 2009 9:53 am

Reactor написа:
Miroslav_red star написа:.... само че според прогнозата времето ще е малко хладно...но мечка страх, мене не страх :roll2:

Колкото по хладно,толкова по добре.За дъжда не бих казал същото обаче :)
Но най важното е желанието :beer:

Абсолютно съм съгласен с теб :agree:
Аватар
Miroslav_red star

Мнениеот kopche » Сря Окт 28, 2009 10:42 am

"Дават го" да се оправи и развидели Събота и Неделя, аз като го гледам днес какво е слънчево - значи уикенда само нас чака :beer:
Аватар
kopche

Рейтинг: 1260

Мнениеот Reactor » Пет Окт 30, 2009 9:36 am

Вчера си поначесахме крастата на Локорско и по този случай искам да предупредя каращите там,че на пътеката по ТОЗИ маршрут,малко преди мястото където излиза от гората на откритата скалиста местност,има пет броя паднали едно след друго дървета.
Внимателно със скороста,защото може да не се забележат навреме.
Огледахме за възможност да изчистим трасето,но за съжаление бяха твърде големи и не можахме да се справим.Трябва моторна резачка.
Аватар
Reactor

Мнениеот gyndi » Пет Окт 30, 2009 9:58 am

Reactor написа:Вчера си поначесахме крастата на Локорско и по този случай искам да предупредя каращите там,че на пътеката по ТОЗИ маршрут,малко преди мястото където излиза от гората на откритата скалиста местност,има пет броя паднали едно след друго дървета.
Внимателно със скороста,защото може да не се забележат навреме.
Огледахме за възможност да изчистим трасето,но за съжаление бяха твърде големи и не можахме да се справим.Трябва моторна резачка.

Евала, батка! Понеже гледам ти даваш маршрутите за каране и сакам да въ питам с ВЕСКОЗ имам ли право да караме с вазека утре? Моля да уточните час на срещата и каквото прецените да добавите.
Ще се радавм да покараме утре заедно, надявам се и АЗСА-БАЧИНИТО ДА ДЪОДЕ И КРИСТИЯН.
:peace:
Аватар
gyndi

Рейтинг: 1310

Мнениеот Reactor » Пет Окт 30, 2009 10:04 am

gyndi написа:Евала, батка! Понеже гледам ти даваш маршрутите за каране и сакам да въ питам с ВЕСКОЗ имам ли право да караме с вазека утре? Моля да уточните час на срещата и каквото прецените да добавите.
Ще се радавм да покараме утре заедно, надявам се и АЗСА-БАЧИНИТО ДА ДЪОДЕ И КРИСТИЯН.
:peace:

С нас може да кара и е Добре дошъл всеки уважаващ спорта,планината и колегите си велосипедист.
Колкото до Сашо/АЗСА-БАЧИНИТО/,за съжаление каза,че е на работа и по всяка вероятност ще отсъства.
Крис се претрепа преди ВелоРали Черни връх,та по този повод сега е със счупен пръст и за съжаление няма как да присъства.

Подробности за утре - ТУК.
Няма какво да се добави :)
Аватар
Reactor

Мнениеот PtD » Пет Окт 30, 2009 11:40 am

Тези дървета не са паднали. Те са нарочно повалени, най-вероятно за да спират моторджиите. ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Reactor » Пет Окт 30, 2009 12:05 pm

PtD написа:Тези дървета не са паднали. Те са нарочно повалени, най-вероятно за да спират моторджиите. ;)

Идеята си я бива.То по друг начин май няма как да ги спрем наистина :)
Аватар
Reactor

Мнениеот azsa-bachinito » Чет Ное 12, 2009 9:18 pm

В неделя може да покарам до златните мостове, ако някой има желание да казва. По принцип имам лек проблем с единия крак и ще го кача по асфалт, но ако има критична маса на желаещи, дори и маршрута може да променим - една пътека над мърчаево :D или нещо др. Дават го да повалва малко, ама след хубавото пръскане на Обиколката, а и много други нема да е проблем. ... ооо не ще се изцапаме :D :smash: :lol2:
А пък и винаги може да напраим една перверзия - да качим едни павета до Алеко, че има една пътека де ми се минава от там. :boggled: :crazy: :praying:
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот Reactor » Чет Ное 12, 2009 9:49 pm

azsa-bachinito написа:

:eyebrow: Ти с онова нещо,новото ли ще бъдеш :eyebrow:
Аватар
Reactor

Мнениеот azsa-bachinito » Чет Ное 12, 2009 10:03 pm

Ми вероятно да, с новата седалка :D
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот veskoz » Чет Ное 12, 2009 10:09 pm

Reactor написа:
azsa-bachinito написа:

:eyebrow: Ти с онова нещо,новото ли ще бъдеш :eyebrow:

Я я какво какво :P Признавай Сашооо :smash:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот azsa-bachinito » Чет Ное 12, 2009 10:11 pm

Абе зех си нова седалка и лапа за Райлито. Нищо необичайно. :dontknow: Просто седалката е много мека и искаме да я видим как се кара с нея на дълги разтояния.
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот veskoz » Чет Ное 12, 2009 10:16 pm

azsa-bachinito написа:Абе зех си нова седалка и лапа за Райлито. Нищо необичайно. :dontknow: Просто седалката е много мека и искаме да я видим как се кара с нея на дълги разтояния.

Сигурен съм, че е S Body Geometry
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот azsa-bachinito » Чет Ное 12, 2009 10:37 pm

А отде пари за Ес джеометри. Видя кво ми е окаяно колелото на обиколката.
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот Reactor » Чет Ное 12, 2009 10:39 pm

azsa-bachinito написа:В неделя може да покарам до златните мостове, ако някой има желание да казва. По принцип имам лек проблем с единия крак и ще го кача по асфалт, но ако има критична маса на желаещи, дори и маршрута може да променим - една пътека над мърчаево :D или нещо др. Дават го да повалва малко, ама след хубавото пръскане на Обиколката, а и много други нема да е проблем. ... ооо не ще се изцапаме :D :smash: :lol2:
А пък и винаги може да напраим една перверзия - да качим едни павета до Алеко, че има една пътека де ми се минава от там. :boggled: :crazy: :praying:

До Момина скала и от там надолу - Белата Вода - Бояна :)
Аватар
Reactor

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Чет Ное 12, 2009 10:55 pm

Няма ли желаещи за каране в събота ??? :look:
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Ное 12, 2009 10:59 pm

Колко г/д ще сте на Момина скала, щот имаме идея ние с 66 и после през платото, през Момина скала иии там да се видиме на по бира. :D :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Reactor » Чет Ное 12, 2009 11:00 pm

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Няма ли желаещи за каране в събота ??? :look:

Има опасност някои да са на работа :bawling:

BurNiNg_IcE написа:Колко г/д ще сте на Момина скала, щот имаме идея ние с 66 и после през платото, през Момина скала иии там да се видиме на по бира. :D :beer:

Ами ние ще се разбираме тук,та ако следиш темата,може да стане ясно.Определено ще се радваме да се видим :) :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот Night_Falcon » Чет Ное 12, 2009 11:16 pm

Ще се радвам ако ще има каране. За жалост неделя сутринта съм зает, та ако ще идвам ще наваксам със 66 и ще ви гоня надолу :D
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот rarekin » Пет Ное 13, 2009 3:35 am

+1 за неделя :)

azsa-bachinito написа:Просто седалката е много мека и искаме да я видим как се кара с нея на дълги разтояния.

Мека седалка и дълги разстояния на велосипед не са особено обещаваща комбинация.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот Miroslav_red star » Пет Ное 13, 2009 9:46 am

BurNiNg_IcE написа:Колко г/д ще сте на Момина скала, щот имаме идея ние с 66 и после през платото, през Момина скала иии там да се видиме на по бира. :D :beer:

Аз мисля да карам по този маршрут в събота :D Може да се засечем ако има още желаещи за тогава. За неделя прогнозата за времето не е толкова обещаваща, дават го малко дъждовно...
Аватар
Miroslav_red star

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Ное 13, 2009 9:58 am

:snorkel:
Еми ние г/д трябва да тръгнем с тях, защото имаме 1 час изкачване с бусчето и 1-2 часа спускане до Момина. :wavey:
Последна промяна BurNiNg_IcE на Пет Ное 13, 2009 10:30 am, променена общо 1 път
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот THEZOGGO » Пет Ное 13, 2009 10:29 am

Неделя
+1
:popcorn:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Reactor » Пет Ное 13, 2009 12:44 pm

Последно какво решихме:

Бира и шкембе Неделя сутрин на Момина скала :beer: :beer: :beer:

Сашо давай място и час на среща :eyebrow:
Аватар
Reactor

Мнениеот azsa-bachinito » Пет Ное 13, 2009 12:58 pm

Така. Виждам нещата по следния начин. :bigeyes: :D
ТРъгване за тези, които могат да тръгнат от Младост, пред входа на Била в Младост. Стартът ще е в 9 часа в неделя. За тези, които не могат да доидат до Младост много им здраве. И да знаят, че ще има второ място за среща, което ще е na площада в Бояна под църквата. Там предлагам старта да е в 10:20. Предполагам, че тези които ще тръгнат от Била ще минем по околовръстното до Бояна, ако има по-добри предложения, да се казват.
Задължителна екипировка - каска, ръкавици, парички (да ги дадете на мен) и телефонен номер на горещата ви млада неангажирана емоционално сестра/братовчедка/приятелка/ (а защо не и) майка. Препоръчителна екипировка - налакътници, наколенници и всичко останало, което е на... нещо си и има предпазни функции.
Хора без посочената ЗАДЪЛЖИТЕЛНА екипировка най-искренно се молят да не идват или да си закупят такава до мероприятиетп. В противен случай, а позицията ми е твърда като дърво, конвойя няма да отлепи и на сантиметър и забавата ще бъде провалена.
Ако имате въпроси питайте арменския поп, ако той не отговори, аз съм на разположение както в темата, така и на лично.
За забележки пишете в темата.
Сингъл трака е следния http://www.youtube.com/watch?v=iB_VxVNI ... re=related, а маршрута е Била - околовръстно - Бояна - Златните - Момина скала. Засега не е уточнено точно от къде ще се катери, аз го мислех по афалт до Златните, но вероятно ще има предложения за пътечки. Спускането ще бъде щедро предоставено от атомната сила в българското планинско колоездене г-н Реактор.
Последна промяна azsa-bachinito на Пет Ное 13, 2009 1:38 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот Reactor » Пет Ное 13, 2009 1:24 pm

[quote="azsa-bachinito"Спускането ще бъде щедро предоставено от атомната сила в българското планинско колоездене г-н Реактор.[/quote]
Аааааам,аз таковата значи...само веднъж съм го спускал на ВелоРали Черни връх 2007 и не знам какво съм запомнил та дано и някой друг го знае че да поеме водаческата роля ... :blush:
Аватар
Reactor

Мнениеот azsa-bachinito » Пет Ное 13, 2009 1:26 pm

Ще вървим надоле и се некаде ще излезнем :D
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот Mushies » Пет Ное 13, 2009 1:43 pm

Звучи много добре, мисля и аз да се включа стига времето да не е напълно против. :agree:
If you do whats always done, you will get what`s always gotten!
Аватар
Mushies

Рейтинг: 1290

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания