did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Alpina написа:Ами честито, лаптопа ти вече е бременен
Така става като го слагаш без да мислиш
BurNiNg_IcE написа:На някой да му се играе SC в Iccup?
PRobably написа:На Domain можеше ли да се намали хода от 180 до 160 без ю-търн става въпрос.И може ли Domain с 160 да стане 180 ?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:Как се отключва карта от MapSource (Намерих някакъв отключвател в нет-а и го използвах... пише, че е отключило картата, но пак при пускане на MapSource ми показва, че е заключена) ? И защо не мога да отворя карта формат .img? Нали такава се слага в устройството (става дума за телефон с ГПС който искам да използвам като ориентир)
gengaro написа:Защо когато си в час и ти се допърди и се напъваш да не се изпърдиш,за да не ти се смеят точно в този момент се прозяваш ?? или само аз се прозявам
Alpina написа:Същата причина поради която жените по-рядко имат газове - не си затварят устата и то не може да се образува налягане
DTD написа:Кво става, когато изсипеш една кофа с вода върху човек тъкмо излизащ от басейн? Аз мисля, че ще се развика инстинктивно?
BurNiNg_IcE написа:При каква температура г/д работи 1 двигател на Опел Астра 1.7 дизел?
BurNiNg_IcE написа:Защо трябва да почваме в 07:30 сутринта....
BurNiNg_IcE написа:Защо трябва да почваме в 07:30 сутринта....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта