PtD написа:Та викам, хайде да не робуваме на стереотипите.

PtD написа:Та викам, хайде да не робуваме на стереотипите.
azze написа:http://zenofmen.com/article/1001/dnevnika-na-edin-amerikanski-uchenik
Всъщност не е глупост.Статия с много вярни неща,казани по смешен и подигравателен начин.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
bikerider написа:@azze:
Какво би заключил за американците от тоя шарж?
PtD написа:azze написа:http://zenofmen.com/article/1001/dnevnika-na-edin-amerikanski-uchenik
Всъщност не е глупост.Статия с много вярни неща,казани по смешен и подигравателен начин.
Да, да. И един мармот завива шоколада в станиол. Само че колкото хора има тук да правят джогинг по улиците и алеите, или да карат колело, в България само може да си мечтаем. Всъщност, като се замисля, в България има доста повече дебелаци, с типичните балкански шкембета.![]()
Та викам, хайде да не робуваме на стереотипите.
azze написа:bikerider написа:@azze:
Че са ограничени и тъпи хора,интересуващи се само от себе си и от собствената си държавица.Аз по принцип нямам добро мнение за тях.
bikerider написа:azze написа:bikerider написа:@azze:
Че са ограничени и тъпи хора,интересуващи се само от себе си и от собствената си държавица.Аз по принцип нямам добро мнение за тях.
Мдааа, както и очаквах. Мерси (не че си прав де).
azze написа:bikerider написа:azze написа:bikerider написа:@azze:
Не можеш да кажеш,че не съм прав.Така си е - много не се интересуват от това,което прави страната им в Ирак, Афганистан и навсякъде по света,даже се радват.Да,има и протестиращи,но мнозинството вярват на глупостите за "терористи", свобода и войници герои.Е кажи ми какви са тея хора?!Можеш да кажеш,че не всички американци са еднакви и си прав.Както казах знам,че не всички са такива.
Я кажи сега ти какъв извод от това,което ми показа?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Млад си още, за това ти е простено.
Ozzie написа:или пренесете дискусията някъде другаде
или престанете с ненужните цитати
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Ozzie написа:Е все пак е тема за вицове и весели неща.
Придържайте се към темата.
azze написа:Daniel Panev написа:Млад си още, за това ти е простено.
Кое ми е простено?Да,млад съм,но това не означава,че нямам мнение или,че моето мнение е грешно,а това на по-възрастните - вярно.Освен това не мисля,че с течение на времето ще си променя сегашните виждания по този въпрос.Айде да не задълбаваме,няма полза.
azze написа:Не можеш да кажеш,че не съм прав.
SpoileR написа:Как е “СПИН” на сръбски?
УЗЗУ- Умрем да го заврем, заврем ли го умрем!
![]()
![]()
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
azze написа:bikerider написа:azze написа:bikerider написа:@azze:
Не можеш да кажеш,че не съм прав.Така си е - много не се интересуват от това,което прави страната им в Ирак, Афганистан и навсякъде по света,даже се радват.Да,има и протестиращи,но мнозинството вярват на глупостите за "терористи", свобода и войници герои.Е кажи ми какви са тея хора?!Можеш да кажеш,че не всички американци са еднакви и си прав.Както казах знам,че не всички са такива.
Я кажи сега ти какъв извод от това,което ми показа?
CYBER написа:Спри да говориш,излагаш се.Само информативно,на колко си?Защото съм сигурен,че тия убеждения са ти втълпени от някой.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 28 госта