mouse написа:От бялата вода до златните може и по туристическата пътека.Не е по-стръмна от по асфалта ,а не обикаля колкото шосето.....Но всъщност, както мнозинството реши.....
bokichaa написа:mouse написа:От бялата вода до златните може и по туристическата пътека.Не е по-стръмна от по асфалта ,а не обикаля колкото шосето.....Но всъщност, както мнозинството реши.....
...е тва е абсурд...нема как да стане..
![]()
azsa-bachinito написа:Като горе първата група ще поръча и плати яденето и пиенето на втората.Тъй ке има за всеки вкус
.
azsa-bachinito написа:Така след малко уточнения най-вероятно ще се стигне до следния вариант: На Бояна ще се разделим на две групи - карачи по шосе и карачи по пътека. Като горе първата група ще поръча и плати яденето и пиенето на втората.Тъй ке има за всеки вкус
.
DstupidBastarD написа:azsa-bachinito написа:Така след малко уточнения най-вероятно ще се стигне до следния вариант: На Бояна ще се разделим на две групи - карачи по шосе и карачи по пътека. Като горе първата група ще поръча и плати яденето и пиенето на втората.Тъй ке има за всеки вкус
.
Стига с това разделение на шосе и пътечка! Не ви ли омръзна?! Поне един път нека бъдем единни и караме като истински колоездачи! На шосе.
DstupidBastarD написа:Стига с това .... ! Не ви ли омръзна?! ....
azsa-bachinito написа:Така след малко уточнения най-вероятно ще се стигне до следния вариант: На Бояна ще се разделим на две групи - карачи по шосе и карачи по пътека. Като горе първата група ще поръча и плати яденето и пиенето на втората.Тъй ке има за всеки вкус
.
azsa-bachinito написа:Ще вървим надоле и се некаде ще излезнем
deather написа:Най-вероятно и аз ще дойда, но по пътеката от Белята вода до Златните има доста стръмни места(на които аз лично бутам), затова май ще съм по асфалта.Интересува ме само като стигнеме Момина скала откъде ще се спуснеме?През боянския водопад или по друг път?
BurNiNg_IcE написа:@ Reactor
Знам перфектно отбивката.
BurNiNg_IcE написа:Нали караш, караш, караш и изведнъж от дясно има 1 обратен завой към Белята вода. После караш...караш...караш...дропиш 1 стълби и излизаш над водата? Дано не бъркам.
BurNiNg_IcE написа:За колко време ще го врътнете до Момина...
azsa-bachinito написа:Ами аз всъщност тва спускане никога не сам го минавал... може би една 4аст само.... абе ще бъде забавно. Да живей бутинга.
BurNiNg_IcE написа:Eми аз предполагам, че до 13:00-13:15 ще сте на Момина скала, поне аз до Черни състезанието на Момина бях около 11.30, като тръгнахме в 9:30.
Ние(с рейса) мислиме да хванем автобуса в 11.05(10.45 на спирката), за да сме в 12:00 горе...и до към 13:00-13:30 да сме на Момина скала.
nahi написа:Ще раздвижиме стари кости и дърти търбуси!![]()
......... с Туборг шъ са видим!
bokichaa написа:..и на края всичко ше упре до една мека топлина..
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта