ivajlo написа:DstupidBastarD написа:Каато гледам, нема голем интерес и към съботното каране,
Как да нема баце.....как да нема..я съм се замислил много отодавна ,дори поканихме двама загорели колоездача неска с Марса....съботата май ще е последният ден за средното ми движение....така се е разхлопало ..всеки следващ баир го мори ли го мори......ех Ultegra..Ultegra...след това май ще го ударя на почивка

При мене малко се промениха нещата, баце. Начи, вместо днеска, отивам в Искрец утре, ше спим там и ако се съберете група за каране, ше се вкл. в Обиколката ви направо от леглото. Немам идея ква организация ше правите, но по мое мнение, ако ше се кара Костинброд-Царичина-Чибаовци-Свидня-Годеч-Калотина-София, което си е 170км от изходната точка на почти сички, което па от своя страна прави към 7 часа спокойно каране без почивките, които па на свой ред едва ли ше са по-малко от час-час и нещо, и което у крайна сметка предполаага тръгване не по-късно от 8,30 от Софето, и което означава, че би требвало да ви чакам към 10,30-10,40 на мегдана у село. Ше бъдем извънредно щастлив, ако некой ме информира за плановете на групата относно маршрута и евентуалното ми включване в тех и карането с един есееемес на оня номер, на който не дигам, но използвам. Тва, в случай, че не земете решение до утре около 11ч., дотогава според мойте планове, съм си тука.