Ако ми кажеш откъде може да зема рамка и вилка за тея пари обещавам сериозно черпенеNeo_92 написа:Според мен ако смяташ че в бъдеще ще смениш рамката и вилката или поне вилката и някой друг чарк , например капли , лапа , колче за седалка , то това е перфектен избор защото за 390 лв. тиагра си е оферта отвсякъде. Например рамка и вилка Спринт рейс ейс можеш да си вземеш на цена 100-150лв макс , или пък СПР стинг пак за горе долу същите пари
aspelozen написа:Ако ми кажеш откъде може да зема рамка и вилка за тея пари обещавам сериозно черпенеNeo_92 написа:Според мен ако смяташ че в бъдеще ще смениш рамката и вилката или поне вилката и някой друг чарк , например капли , лапа , колче за седалка , то това е перфектен избор защото за 390 лв. тиагра си е оферта отвсякъде. Например рамка и вилка Спринт рейс ейс можеш да си вземеш на цена 100-150лв макс , или пък СПР стинг пак за горе долу същите пари
Седалката е удобна , но не и за много дълги карания , точно затова вчера си купих нова , която нямам търпение да сложа
blitz0 написа:Седалката е удобна , но не и за много дълги карания , точно затова вчера си купих нова , която нямам търпение да сложа
Нео дай малко инфо за седалката-от къде и колко.Че и аз имам проблем със седлките.Имам 2 шосейки ама нещо не мога да случа на седалки.
Neo_92 написа:blitz0 написа:Седалката е удобна , но не и за много дълги карания , точно затова вчера си купих нова , която нямам търпение да сложа
Нео дай малко инфо за седалката-от къде и колко.Че и аз имам проблем със седлките.Имам 2 шосейки ама нещо не мога да случа на седалки.
Еми баце магазина е на Веломания , но всички го знаят като магазина на Нина ( Нина дебелата ), отиваш там , седалки бол.
DstupidBastarD написа: Баце, тва в скобките беше малко излишна информация, не сметаш ли?![]()
На теб съм ти обещал да видиш че ЦПР-чето не е по-добро от Монцата ти.Съответно и от Рънъра ми.Всичко са маркетингови и търговски трикове от които зарибения купувач не разбира.Neo_92 написа::rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТИТАН написа:На теб съм ти обещал да видиш че ЦПР-чето не е по-добро от Монцата ти.Съответно и от Рънъра ми.Всичко са маркетингови и търговски трикове от които зарибения купувач не разбира.Neo_92 написа::rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТИТАН написа:Рейсъра,Монцата та Дори и Индианаполиса са еднакви дървета за човек който държи на качествените и маркови неща.Ама за 200лв Монца си е далавера отвсякъде за първо колело.Рейсър също.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта