С коя ръка... се чешете?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

С коя ръка... се чешете?

Мнениеот Antares » Пет Ное 20, 2009 8:23 am

Отдавна не съм пускал смислена и стойностна тема, та да оправдая ресурсите, които bluskanie вложи в писане - те ви тема.

Та с коя ръка се... обслужвате? Такова де, като ви засърби...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Re: С коя ръка... се чешете?

Мнениеот Watanabe » Пет Ное 20, 2009 10:03 am

Всичко според случая.

Примерно в момента, нали държах мишката с дясната, и се почесувах с лявата. Обаче, ако съм си пъхнал лявата у джоба, остава ми свободна дясната да извършвам тия действия. Също така левите части на тялото обработвам с дясната, а десните - обратно- с лявата. За средните- както дойде... Като карам колело пък въобще не се почесвам много - много, но ако сериозно закъсам- пак с лявата, че дясната трябва да владее положението. И носа си секна също пак с лявата щот не знам що ми е по - удобно няляво да се извърна.

Сега заради тая стойностна тема почна да ме сърби навсякъде и ме вкара в размисъл откога не съм се къпал. :smokin:
Watanabe

Рейтинг: 1606

Мнениеот edinmilion » Пет Ное 20, 2009 6:18 pm

Абе къпането е за тези които ги мързи се почешат :rofl: А това за секненето винаги съм се чудил как става, има някакъв пиниз дясна ръка запушва лява ноздра....и обратно :evil:
edinmilion

Мнениеот azze » Пет Ное 20, 2009 6:34 pm

Чеша се основно с дясната:
Гъз - с дясната
Уй - с дясната
Гръб - с дясната
При някой редки случаи използвам лявата за чесане.

:offtopic: А секненето е много деликатен процес.Запушваш едната ноздра(класически метод - лява ръка,дяна ноздра и обратното.Аз предпочитам дясна ръка,дясна ноздра.), но не на 100%.После издишваш силно през запушената ноздра.Ако няма ефект, значи трябва да увеличиш налягането.Поемаш си въздух през устата и през ноздрата, която си запушил с пръст (затова не се запушва на 100%).Сега пак издишваш през задръстената ноздра и секретите напускат носната кухина под въздействието на въздушната струя.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот edinmilion » Пет Ное 20, 2009 6:44 pm

аззе - мерси за туториала :lol:
edinmilion

Мнениеот PowerSlide » Пет Ное 20, 2009 7:50 pm

@azze - :bowdown: +че
Аватар