Ако ще го караш както си описал - рамката е повече от идеална за целта. (След разглобяване/почистване/смазване/сглобяване на кобилицата започва да мърда прилично) Дори и с тази окомплектовка ще си караш и ще си пееш. Колелото е достатъчно леко за да спира ДОБРЕ с тези спирачки. Безсмислено е да слагаш диск ако не искаш да се гъзариш (за да го направиш наистина трябва да смениш вилката и цялата капла, а за диск и от зад - и задната капла, евентуално и венците защото са на резба, а всички главини за диск. спир., които съм виждал са за венци на шлици. Ако бъркам резнете ми една контра

).
Забележките:
вилката (suntour M2000) - прекалено е мека. Ако си над 50 кг. 5-те сантиментра ход са НИЩО при скокчета от тротоари и опира до край. За сметка на това "изправя" тревата се държи като на черен път.
командите (предполагам sram mrx pro) - заемат повече от половината от дръжката и често може да се стигно до нежелано превключване на предавките. Тук вече е доста субективно усещането, но на повечето карали с такива не им е харесало. (може да си направиш устата да ти ги сменят с altus или acera с малко доплащане)
шока (lu jin или подобен) - много е зле горкия. Твърдичък... Но за градско върши добра работа.
спирачките (некви черни) - [url=http://mtb-bg.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5436#54027]ето какво писах за тях[/url]. Е, не е болка за умирачка.
Това е от мен. Дано съм ти бил безполезен.