Hopenhagen

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Hopenhagen

Мнениеот pibsi » Нед Ное 22, 2009 1:39 pm

http://hopenhagen.org
Предполагам повечето от вас са чували за HOPEnhagen знам, че на много от вас им пука за природата, и моля ако ще давата песимистични отговори по-добре не пишете, по-добре се подпишете в петицията :)
Последна промяна pibsi на Нед Ное 22, 2009 1:40 pm, променена общо 1 път
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Re: Hopenhagen

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Ное 22, 2009 5:38 pm

Хмм..на филма който гледах, след 2рото преброяване(нали се печелеха билети за филм), та във филма говориха за тази среща. Беше на въпрос глобалното затопляне и че ако до 5-6 години не се намали % на вредни газове във въздуха, Земята ще стигне точка, при която няма да може да се намали топлината и, което ще доведе до топене на ледници и заливането на много голяма част от континентите. Друг въпрос беше унищожаването на всички създавани до сега атомни бомби, които могат да доведат до заличаване на големи площи населени с хора.
+1 :agree:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот cvb » Нед Ное 22, 2009 6:51 pm

Хакери, проникнали в сървъра на Университета на Източна Англия, публикуваха в Мрежата писмо на учен, от което може да се направи извод, че в последните години температурата на Земята не се повишава, пише The Times.

Достъп до архива на електронната поща, съдържащ хиляди писма и документи, предназначен за служебно ползване, хакерите получили в средата на ноември 2009 г., съобщава Асошиейтед прес.

Сред документите, станали обществено достояние, е писмо на професор Фил Джоунс, оглавяващ Центъра по изучаване на климата (Climatic Research Unit) в Университета на Източна Англия, в което той съобщава за „трикове”, позволяващи да се скрие понижаването на температурите. Писмото на Джоунс носи дата от ноември 1999 г.

Ръководството на Университета на Източна Англия разпространи изявление, в което публикуването на писмото се посочва като тенденциозно и „отричащо признатия от световната общественост факт за негативното въздействие на човешката дейност върху климата”.

В изявлението се казва също, че полицията провежда разследване на незаконното проникване в сървъра на университета.

Писмото от сървъра на Университета на Източна Англия се появява в Мрежата в навечерието на срещата на върха, посветена на измененията в климата, която ще се проведе в Копенхаген от 7 до 18 декември. :rofl:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот Daniel Panev » Нед Ное 22, 2009 7:14 pm

Извинявай за еретичния въпрос, ама какъв проблем се решава с "подписването" на някаква петиция?
От носенето на гривничка Livestrong има къде-къде по-голяма полза...
cvb - никакви хакери не са ти нужни. Съвсем лаишки е обяснено тук.
И като капак - КУЛТОВОТО видео :rofl:
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот pibsi » Пон Ное 23, 2009 1:20 am

На всички ни е ясно, че петициите, които се подписват по шатрите на БСП, Зелените и тн нямат значение, тука говорим за нещо то световен мащаб, след като се събират 192 лидера от света нека поне им покажем, че на нас хората живеещи в управляваните от тях държави ни пука . В крайна сметка коства ви между 30 секудни и 1 минута, не се плаща, не виждам какъв е проблема .
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот bluskanie » Пон Ное 23, 2009 2:18 am

Daniel Panev написа:И като капак - КУЛТОВОТО видео :rofl:

И кво му е култовото? Че показва, че приус не е предвидена да се юрка ли? Да, никога нямаше да го разберем... обаче си представям колко идиота сега си мислят, че икономичността на приус е измислица :)

Едит. Забраих да коментирам петицийката: Нищо не произлиза от загубеното време на хората, да преочетат това, да се подписват, да правят теми, да коментират. Следователно е БЕЗМИСЛЕНО! :deal:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Пон Ное 23, 2009 3:30 pm

Опитах се да прочета точния текст на петицията. Бяха ми поднесени три ред пълни с локуми и неясни фрази.

pibsi, би ли обяснил/цитирал петицията, аз явно не успявам да намеря/прочета това, под което искаш да се подпиша?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пон Ное 23, 2009 5:54 pm

Ем... три реда - три реда, кой ти ги дава. Те повече от 3 реда хората по принцип не обичат да четат. Достатъчно е някакво pibsi да им каже: "кликайте и гласувайте!".

Абе добре си беше, когато хората разбираха само от професията си, от бира и от футбол. Сега всички разбират и от екология, и от глобална икономика, и от политика, и от образование, и от наука, и от всичко. И понеже всички разбират от всичко, като кажеш на някого, че коментира неща, от които понятие си няма, започва да се цупи и тръшка.

Мен направо страх ме хваща, като си помисля, че според някои кликащи е възможно, решения за преразпределение на стотици милиарди евро в близко бъдеще, да зависи от кликане без мислене по някакъв линк в mtb-форум.

@pibsi:
От това гласуване нищо не зависи. То е просто преброяване на овцете, които кълват на зелено. Този сайт е евтин социологичен експеримент, целящ да установи доколко хората в различни държави са склонни да се водят по общи фрази и идеологии, когато всъщност се говори за пари.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот wicked_bro » Пон Ное 23, 2009 6:33 pm

добре сега ако има напиша че за да почне да се случва нещо хубаво в тази насока трябва да се избият американците и след това да се оттървем от циганите,част от индийците и други разни азиатци.... и ще ме обявят за нечовек :dontknow:
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот Daniel Panev » Пон Ное 23, 2009 7:50 pm

did написа:Абе добре си беше, когато хората разбираха само от професията си, от бира и от футбол.

А тия дето от футбол не разбираме?
wicked_bro написа:добре сега ако има напиша че за да почне да се случва нещо хубаво в тази насока трябва да се избият американците и след това да се оттървем от циганите,част от индийците и други разни азиатци.... и ще ме обявят за нечовек :dontknow:

Не бе - няма. Стига да ни обясниш разумно, грамотно и обосновано защо мислиш, че това е стъпка в правилната посока...
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот lastborn » Пон Ное 23, 2009 11:53 pm

моито мнение пък си е скромно :) знам си че нищо няма да стане но все пак съм повече към оптимистите затова си пуснах гласа
Аватар
lastborn

Рейтинг: 1169

Мнениеот МИКИ МАУС » Сря Ное 25, 2009 9:13 pm

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
Априори тук всички сме равни по акъл / по пари едва ли /, за това и аз ще се изкажа , без да питам може ли. Има МОДЕРАТОРИ, които и без това ще ме заръфат за еретичните ми мисли /дано поста остане ,докато си пият ракията -
"Just a moment"/ -Нищо ,че Форума е частен, значи и
честен !
На мен ми е през .... /забравих как беше точния израз / за глобалното затопляне,а и за Отечеството ще по добре. Няма да плащаме за парно. ... и кво като прелеят океаните ? Ще ходим на плаж на Бунарджика . Густо майни !
За това ,което се нарича държава България , глобалното затопляне е най- белия и кахър. Триста хиляди по-зловеща е наложената и болшевишка демокрация .
Бъдете щастливи до закриването на държавата , то ще стане много преди потопа !
Бог и Аз Ви обичаме, но не можем да Ви спасим от комунизката чума !
СПАСЯВАЙТЕ СЕ ПОЕДИНИЧНО С ПРИБЕЖКИ ! :crap: :praying:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот Daniel Panev » Сря Ное 25, 2009 10:13 pm

Бате - към теб имам един съвет, ама е от сърце:
КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ!
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот DTD » Сря Ное 25, 2009 10:37 pm

Daniel Panev написа:Бате - към теб имам един съвет, ама е от сърце:
КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ!

Влез в ритъма бе! Прати на човека " :peace: " и му кажи, че го обичаш. А да и нека Бог е с него. :eek3:
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот PtD » Чет Ное 26, 2009 1:46 am

МИКИ МАУС, след следващото подобно несвързано изявление, ще си кажем "чао" с теб.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Чет Ное 26, 2009 4:33 am

:offtopic:
МИКИ МАУС написа:УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
Априори тук всички сме равни по акъл

Сериозно те съветвам първо да си изчистиш кАмунизЪма от главата...

Освен това, тук има и дами :)
Аватар
bikerider

Мнениеот МИКИ МАУС » Чет Ное 26, 2009 6:54 am

PtD написа:МИКИ МАУС, след следващото подобно несвързано изявление, ще си кажем "чао" с теб.

..... както казваше моят добър познат и колега по хоби -снежния Барс В.Ч. -

" ...И КВО ШИ МИ СТАНЕ ?!" :evil: :wavey:

БОГ И АЗ ВИ ОБИЧАМЕ!
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Мнениеот wicked_bro » Чет Ное 26, 2009 8:49 am

За циганите,понеже няма никое друго същество,което да цапа и сметоотделя толкова интензивно и безотговорнои в такива големи количества,и по безкрайно нагъл начин да се оплаква че му е мръсно защото някой не се бил погрижил при положение че за тях са грижат много повече отколкото за нас във всяко едно отношение.
За американската измет,за това че са най-глупавите същества можеби на земята,евентуално след циганите и произвеждат почти колкото тях че и повече боклук,понеже могата да си позволят да купуват повече, а използват в най-добрия случай 70% от храната копято купуват,както и средно ползват уредите ,които купуват по няма и година след което ги хвърлят и купуват други,,предимно пластмасови...мразя пластмаса.
За азиатците,понеже се множат като гниди и също създават неописуема мизерия и мръсотия и убиват всичко що е пирода...
В частност японците при все че са развита държава което,както при американците им позволява да са по-брутални към природата по безскруполен начин.Като се дистанцирам от Шимано и Никон,какво друго създаде японската паплач:
-растение бонзай-гавра с един жив организъм с цел няква извратена изисканост и гъзария
-Коте бонзай в бутилка... без коментар
-супа от перки на акула,която продължава да 'плува' след като и ги отрежат докато умре в мъки
-всичко от редки животни за тях е афродизиак,... не знам толко ли са зле със секса,ама трепят като луди
-богатите изроди си поръчват да им забременее жена и после ядат ембрион
-след като гледах бруталния запис как в един залив изколкиха стотици делфина които преди това бяха мъчили в плитините,почти съм склонен да убия японец

благодаря за вниманието,ако някой ме счита за краен моля да ме извини

п.с. ако някой има за продаване главини ХТ за диск IS с 36 дупки да свирка
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот Daniel Panev » Чет Ное 26, 2009 9:42 am

Съветът ми към МИКИ МАУС се отнася с пълна сила и за теб...
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот did » Чет Ное 26, 2009 12:38 pm

:D

@bikerider: Намерих петицията! Вече ми е ясно за какво се подписват на хопенхагенския сайт! Те искат повече инвестиции в името на човека и за благото на човека. А той, Човекът, даже написал статия, защо е важно да се инвестира в неговата компания защо трябва всички да го дотират отвсякъде :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lanzz » Чет Ное 26, 2009 2:33 pm

МИКИ МАУС написа:ку-ку

wicked_bro написа:ру-ку

ама направо съм възхитен с каква предвидимост подобни инициативи безотказно привличат кукувиците :)
Аватар
lanzz

Мнениеот Antares » Чет Ное 26, 2009 3:05 pm

Освен, че ще се подпиша където мога, ще си сложа [_|_] пред ника в скайп в знак на съпричасност!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот 25thframe » Чет Ное 26, 2009 3:18 pm

Daniel Panev написа:КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ!

:agree:
Само се чудя дали е на Мики Маус или е на Доналд Дък... :crap:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот bikerider » Чет Ное 26, 2009 3:21 pm

@did: :clap: :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот МИКИ МАУС » Чет Ное 26, 2009 5:44 pm

Daniel Panev написа:Бате - към теб имам един съвет, ама е от сърце:
КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ!

Кви наркотици бе момче ? Лошо ли ще ни бъде да скачаме от главата на Альоша право в морето ?!
Спокойно и тебе ще те уредим без пари, само Байкрайдърчето -не, защото ще ни плаши децата с тая зверска муцуна.
Айде пускай печката , потопа да дойде по-бързо!

БЪДИ ЩАСТЛИВ! БОГ И АЗ ТЕ ОБИЧАМЕ !

ps Вас шопите няма да ви огрее, нали сте на високо и морето няма да дойде до вас. :lol: :evil: :wavey:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Мнениеот Daniel Panev » Чет Ное 26, 2009 8:03 pm

Аве ей - морето и Альошата вълнуват само най-пропадналите наркомани.
Всеки трезвомислещ и/или нормален човек знае, че от Витоша по-високо нЕма и от Искъро по-длибоко нЕма!
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот PtD » Чет Ное 26, 2009 8:20 pm

МИКИ МАУС няма да може да ви отговори в близката седмица, така че не се хабете. :peace:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Antares » Чет Ное 26, 2009 10:08 pm

Доколкото съм запознат с подобни виртуални фанатици - вероятно като се появи, ще го направи като торнадо...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bikerider » Пет Ное 27, 2009 8:02 am

Я да ритна трупа :evil:

МИКИ, ако обичаш не си проектирай комплексите върху мен. Не е моя заслугата, така че дъвчи си там брадата и не ме намесвай в душевните ти проблеми.
Аватар
bikerider

Мнениеот Antares » Пет Ное 27, 2009 10:23 am

Аз пък смятам да те ритна теб! Не те ли е срам! Бива ли такова отношение. Ужасни сте. Всичките!
Предлагам да се извиним. И да го направим със стил.
За целта, аз, bikerider, PtD и Daniel Panev да се хванем за ръце и въртейки се в кръг да запеем заедно, три, четеееери:
ИзображениеХаре Кришна, Харе Кришна, Кришна-Кришна, Харе-ХааааарееееИзображение
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Следваща

Назад към Други