Alpina написа:Щото бирата върви ли?

Уффааа... на идея си нямаш

Alpina написа:Щото бирата върви ли?
shaady написа:Откъде мога да намеря "кухи" болтове за монтаж на шок към рамката - 8мм външен диаметър и 6мм вътрешна резба?
готино местенце за болтове има на ... раковска и сливница на ъгъла от към гаратаshaady написа:Откъде мога да намеря "кухи" болтове за монтаж на шок към рамката - 8мм външен диаметър и 6мм вътрешна резба?
naso написа:готино местенце за болтове има на ... раковска и сливница на ъгъла от към гарата
naso написа:готино местенце за болтове има на ... раковска и сливница на ъгъла от към гаратаshaady написа:Откъде мога да намеря "кухи" болтове за монтаж на шок към рамката - 8мм външен диаметър и 6мм вътрешна резба?
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Ozzie написа:варианта е да вземеш болт с търсения диаметър и после да търсиш стругар който да го разпробие и да му нареже вътрешна резба
възможно е, прибягвал съм до такива услуги
azze написа:Дали ще мога да използвам главина за 8-9 скорости с 6 зъбчатки и спейсъри?Въобще не съм наясно.
TheAnimal написа:Сутринта олекнах с 500 мл кръв...дали ще ми стане нещо ако излезна следобяд да покарам?
veskoz написа:TheAnimal написа:Сутринта олекнах с 500 мл кръв...дали ще ми стане нещо ако излезна следобяд да покарам?
Наваксай с 500 ml червено вино преди това
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
w0oz написа:http://screambikes.eu/smazki-i-pochistvashti-preparati/pochistvasht-shprei-za-diskova-spirachka-weldtite.html
този спреи може ли да се нанася без да свалям нищо ?
SpoileR написа:Как се монтира GUSTAV M на POST MOUNT Вилка?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта