Габровци и други .

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Габровци и други .

Мнениеот botroid » Нед Ное 22, 2009 7:04 pm

Е, разчупихте ли схванатите кръстчета, адреналинови дрогари такиз! :evil: От толкоз мноо чупки, тряя ви са станали гъвкави кат на гимнастички :nuts: Ей така тряя се кара, желателно всеки път! Откъртихме се силно по камъняците, тия казанлъшки хилове са едни от местата, пораждащи най-силни емоции :hbang2:To кви гледки, кви скалисти върхове, прахоляци, жега и най-вече камъни от всевъзможен размер. Мечта на газача! :eyebrow: Ох, как ме заболяха бедрата от туй дълго спускане и напрежението да опазиш равновесие и следователно да оцелееш. Яд ме е, че си нямаме хилърки, които да ни праят масажи за отпускане на мускулатурата :I

Влади: извиняям се, че те поведох по тия умопомрачителни за катерене мазо баири. Вслушвам се в съвета ти и обещаам, че вече сам ще си ги катеря :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот toddon » Нед Ное 22, 2009 7:51 pm

Уха какво каране беше, супер време случихме и красиви гледки в есенната гора.
Спускането беше размазващо и брутално, да си призная честно накрая ме озори, мисля че затова са виновни шишарките.
Botroida казваш, че е било добро качването на връщане....може да го пробваме, но наобратно :D
Ето малко снимки...
http://www.album.bg/toddon/albums/114520
toddon

Рейтинг: 1245

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Ное 22, 2009 8:37 pm

Ей голямо каране направихме днес.Доста голяма група се събрахме на мястото ,където редовно си правиме явките.Изкачихме се на Бузлуджа , а там някакви пичове със маунтийн бордове си бяха направили купон. Доста приятна атмосфера беше, без простотий, без тъпи алкохоли, без чалги, и без сякакви други селски изпълнения.Имаше и дечица с родителите си. Момчетата си бяха спретнали две рампи и се радваха на хубавото време. От там се отправихме към Бедеци, но точно преди тях завихме по пътя на ляво , и се изкефихме на якото спускане към Енина. После хванахме към град Шипка, и по черния път към Бузлуджа . Много моторджий много нещо, и всичките все готини. С повечето вече се познаваме . Не се размина и без някоя и друга спукана гума, но това не е нещо което би ни притеснило. Спуснахме от където се изкачвахме,и по светло се прибрахме по живо по здраво. Станаха и страхотни снимки. Браво на ЛЕГО, железен е.Следват снимки:http://www.album.bg/silvestroff/albums/114504/
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот botroid » Нед Ное 22, 2009 10:00 pm

Сега, за пръв и последен път ще си кажа мнението тук, за тези форумни "карачи", злобари и най-вероятно комплексари, които само стоят пред скапаните си компове и цъкат МИНУСИ на тези, които цял ден са бъхтали из планината. В общи линии ги знам кои са тези минусоцъкачи, както и откъде са. Искам да кажа, че няма да ми накривят капата и най-важното, че ме БОЛИ ЮЮ за тях :rofl:
Аватар
botroid

Мнениеот lupi » Нед Ное 22, 2009 10:48 pm

Да хубави гледки имаше бих казал че за начимаещите беше зор но ми хареса ето и малко снимки от бавните
http://www.album.bg/lupi_m/albums/114562/
Аватар
lupi

Рейтинг: 925

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Ное 25, 2009 10:18 pm

Хайде стягайте се че неделя наближава. Сбор на автогарата в 08.00. Маршрута ще се решава на място.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот digimortales » Пет Ное 27, 2009 7:45 am

за събота има ли навити да цъкнем набързо по градище?
digimortales

Рейтинг: 1417

Мнениеот toddon » Пет Ное 27, 2009 8:20 pm

digimortales написа:за събота има ли навити да цъкнем набързо по градище?

... утре ще се качим до партизанска с колелцата, да изядем по една чорбичка.. (жените с децата ще се качат с колите да се разходят), а после към язовира спускане евентуално. Ако искаш идвай....
toddon

дъ ню тийм: "Фат & Слоу"

Мнениеот Backo_ZX5 » Съб Ное 28, 2009 7:45 pm

Още 1 ден с хубаво време и много добра видимост по високите места на Стара планина. Покарахме с отбора "Фат & Слоу"
ето и малко снимки от днес: http://www.facebook.com/album.php?aid=2026294&id=1090793823&l=52a2bc2fe6
Браво на всички, които караха днес! :beer:
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Рейтинг: 1148

Мнениеот kreator76 » Съб Ное 28, 2009 10:10 pm

Оооо да, днес карането беше страхотно а времето също така невероятно .На Мазалат беше перфектно ,имаше много хора от къде ли не. Утре ще кача много яки и хубави снимки от днес Васе :beer:А и миналата неделя стана хубаво каране,а че ми беще доста зор спор няма .......Но ще покараме и ще влезем във форма :nuts:
Изображение НИКОГА БЕЗ КАСКА В ПЛАНИНАТА И НЕ САМО ТАМ
Аватар
kreator76

Рейтинг: 1255

Мнениеот lupi » Съб Ное 28, 2009 11:54 pm

О да днес беше яка разходка до мазалат слет това катерене вълчата глава направо ми се стопиха сланинките,но е това е добре.Имахме спукана гума мо и това се сличва, който не кара той не пука гуми :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Чичо тошо каза че вече само ще :beer: и ще ясе мръвки , и от мен снимки утре.

А бай вас ТАКА СЕ ГАЗИ В КАЛТА БРАБО, калта е полезна
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Съб Ное 28, 2009 11:56 pm

Леле забравих да поздравя и чичо петко с твардака , справи се страхотно БРАВО И НА ТЕБ Пеца :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Нед Ное 29, 2009 9:52 am

Ети и обещаните снимки от мен и групата на дебелите и бавните http://www.album.bg/lupi_m/images/19582305/115333 надявам се да ви харесат макар и малко :rofl: а сега :beer: :beer:
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Нед Ное 29, 2009 9:54 am

lupi написа:Ето и обещаните снимки от мен и групата на дебелите и бавните http://www.album.bg/lupi_m/images/19582305/115333 надявам се да ви харесат макар и малко :rofl: а сега :beer: :beer:
Аватар
lupi

Мнениеот botroid » Нед Ное 29, 2009 5:45 pm

lupi написа:Ети и обещаните снимки от дебелите и бавните

Еее, браво бе момчета! Поздравления, че не се плашите от кал! :) Само така, повечко и редовно каране и от "бавни и дебели" ще се превърнете в планински пъргави козли! :nuts:

За карането днес - пичове прощавайте, че отказах да се включа в едночасовата ви слънчева баня на Бедеците, ама лятото по тия била, бая радиация съм поел, та ми държи още :hot:
Както си знаех, от Бедеците надолу калта е напълно достатъчна, а към Ябълка по това време винаги съм ставал на кален африкански бивол, та от Мъхченишката поляна се пуснах към Късовци по познатото ви песъчливо, открито и скоростно пътче и си изкарах чудесно :glasses:
Последна промяна botroid на Нед Ное 29, 2009 6:08 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
botroid

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Ное 29, 2009 7:23 pm

И днес беше един прекрасен ден, и ние както винаги, не го проспахме . Събрахме се в 08.00. на автогарата с момците от (АЛТЕРНАТИВНИЯ СИНОД), и покарахме подобаващо като за професионалисти.Слънце имаше колкото искате, а и туристи също не липсваха. На Бедеци направихме един час слънчеви бани . От там се спуснахме към Ябълка по пистата за мечки, дето я слизат по гъз. Не липсваше и калта, но това не е нещо което би ни затруднило. Много съм доволен , а и другите също. Оплаквания не е имало, а и за какво ли да се оплаква човек. Такъв хубав ден беше само.Снимките от АЛТЕРНАТИВНИТЕ, пък все хубави брей. Ама то кой ли ги прави, та да не са хубави. Хайде вече гледайте че навън мръкна, а утре сме на работа. Поне тези който се водят на работа, и имат такава.http://www.album.bg/silvestroff/albums/115402/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот digimortales » Нед Ное 29, 2009 9:48 pm

търся си компания за каране утре,който е навитак да пише
digimortales

Мнениеот digimortales » Вто Дек 01, 2009 2:37 pm

еее най накрая и аз успях да покарам :bowdown:
маршрута бе Габрово-х.Хлебна-язовира-Руйчевци-скалите-кв.Недевци. Времето беше хубаво,а терена идеален за разлика от предния път като минах от там.
digimortales

Габровци

Мнениеот botroid » Пет Дек 04, 2009 6:23 pm

Тъй, прекрасните като време дни свършиха, но с това разбира се, карането не свършва! :) Да не забравите и тая неделя в 8:00 ч. да дойдете знаете къде. Дават го да вали само на отделни места, което е обнадеждаващо, че ще можем да изкараме и този път горе, дали по асфалт или друго няма толкоз значение сега, важното е да сме там и да повръткваме ;)
Аватар
botroid

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Дек 04, 2009 7:52 pm

Ще се съберем, и ще покараме както подобава.Казват че ще вали ,но в западна и южна България. За сега нас уж няма да ни намокри, но в неделя ще видим.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Дек 06, 2009 5:00 pm

Oтново както всяка неделя, ние алтернативните покарахме.Качихме се до Узана. Не е много, но е от сърце. По добре е от нищо, или от дремането по софри и приказки на едро. Горе времето не беше от най доброто, но всички останахме доволни. Излишно е да споменавам за чорбите, и рибата която е актуална за деня. Поздрави на Николаевците, от нас АЛТЕРНАТИВНИТЕ.Малко снимчици от днес.http://www.album.bg/silvestroff/albums/116264/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот botroid » Нед Дек 06, 2009 11:58 pm

Аз заминах на зимен лагер в Розовата долина, щот тук немое се кара из каловете и гьоловете вече, насекаде влага и мъгли, а само да бича по асфалт нещо не ме задоволява напълно. В есенно-зимния период превали ли се Шипка в южна посока и климатичната граница по билото, положението става в по-голяма част от случаите наистина розово. Долу времето беше много добро! Топличко, че и слънце се показва и най-важното навсякъде там е сухо и даже се дига прах като караш баси! Вярна е поговорката "Балкан разлика". Покарах си на воля по черни междуселски пътища и от Ясеново щурмувах Исполин по Химитлийската пътека. Да, спускаческа е знам и бутах цели два часа до горе, но не съжалявах нито за миг. Посъбраха се близо 100 км каране, което за зима е добре. Следващата седмица очакваме при нас сняг и студ, така че, знаете къде вече ще отивам да се топля. Близките ми планове са за карания в Средна гора :)
Аватар
botroid

Мнениеот toddon » Пон Дек 07, 2009 10:13 pm

Ето и моите снимки от изминалата неделя....
http://www.album.bg/toddon/albums/116464/
вярно беше си мъгливо за разлика от южната страна, но пък гъбената чорбичка с рибка си беше много вкусна..
toddon

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Съб Дек 12, 2009 8:23 pm

Хайде утре сбор на автогарата в 09.00. Маршрута е Трявна , а до там по асфалта.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот botroid » Нед Дек 13, 2009 5:25 pm

Усещам, че тая зима бая километри ще се навъртят! :) При първото за сезона каране в сняг и минусови температури врътнах 75 км. при машрут ГБ-ТР-ПЛ- х.Българка. Горе се насладих на замръзналите и скрежасали гори на Тревненска планина, толкова уютни и притихнали в мъглата. Добър старт на новия колоездачен сезон! :8D:
Аватар
botroid

Мнениеот kreator76 » Нед Дек 13, 2009 5:28 pm

Kак сте зимни карачи ?повръткахте ли днес?Гледам сте карали до трявна ,как беше ?Ние една малка групичка направихме каране до градище ,източник,боженци /където хапнахме по една хубава топла чорбичка :eyebrow: ,да згреем телцата /и от там към Габрово.беше много весело каране ,не се размина без падания /по няколко пъти на човек :rofl: хубаво търкаляне стана :roll2:/но важното е че няма контузии :clap:/ Малко по късно ще кача и снимки от нашето каране.
Аватар
kreator76

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Дек 13, 2009 5:58 pm

Е, врътнахме до Трявна както го бяхме запланували. Прилично студено като за този сезон, но това не ни попречи да се разходим. На спускането от Сечен камък посока Трявна, по пътя имаше доста лед и на три места си личаха следи от коли метнали се в шанеца. Така е щом са си повярвали повече, и се мислят за Льоб.Попихме чай да се сгреем, а след това едни чорби с пърленки. Добре , много добре си изкарахме днес.За сефте изваждам РАМЧЕТО , след големия ъпгрейт който му направих. Де факто стара е само рамката, кола на седалката. Кофти че заради снега неможах да усетя ЕЛЕКСИРИТЕ, и ЛИРИК-а как работи МИШЪНА, но по нататък.Иначе СРАМЧЕТО ДЕВЕТКИТЕ, си бачкат перфектно. Гледайте сега какво беше. http://www.album.bg/silvestroff/albums/117222/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот todor_todorov » Нед Дек 13, 2009 8:08 pm

:wavey:
Ихаа пак на машините и пак по баирите, тези момчета няма какво да ги спре (даже и -4С)
Честито за рамчето добре се е получило, само дано да нямаш проблеми при изкачванията с тази вилка, аа ии трябва ги сборим някой път :eyebrow:

Поздрави на цялата група
Обичаш ли гората, боклука в торбата!
Аватар
todor_todorov

Рейтинг: 1610

Мнениеот lupi » Нед Дек 13, 2009 9:31 pm

Браво момчета по въртели сте днес бая километри,ние жулнахме на половината .
Има снимки на темата фат и слоу тийм Габрово, но колегата с име на яка метал банда ще качи снимките и тук.

КАРАЙТЕ ЯКО И СЕ НЕ БОЙТЕ ОТ СНЕГА ,,,НО САМО С КАСКА
Дава ръдо хората чакат снимки. :D :agree:
Аватар
lupi

Мнениеот kreator76 » Нед Дек 13, 2009 10:38 pm

eто ги и нашите снимки от днес /имам някакъв проблем с нета и много бавно се качват .http://www.album.bg/kreator76/images/19938001/117277/
Аватар
kreator76

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания