Windstream написа:barbarossa написа:
значи в мойта работа има един стругар-фрезист и аз си правя при него разни неща, и понеже чета тук по темите че се търсят добри стругари та си викам може да помогна:D:D
... ми значи намира се срещу 28-ма поликлиника в Дружба, служебния телефон е: 973 27 27/вътр.:226 и GSM 0898 505 965 Николй Петров - фрезови и стругарски услуги:D
аз си направих при него по-дълго бутало за задния шок:D работи с хубава фрезова машина и аз съм доволен от него:D, и понеже и аз бачкам в тоя район ако на някой не му е ясно как да го открие ще помагам:D
Windstream написа:Plamen написа:
Finni strugarski uslugi maximalen razmer na detaila: D=100mm; L=200mm
[email protected]
0888 712 710
Ceni niski, po dogovorka:D, Struga go imam zaradi hobito si, [:p]ne si izkarvam parite s nego;-). Freza -da imam pristavka za strug4eto no stava za prosti detaili x/y/z, njamam vyrtjashta masa.
... materialite - namirat se: jelazo, mesing, dural, bronz, teflon...
Първото ми звучи добре. Утре ще звънна да проверя, че сега е късно, но все пак искам да попитам дали някой има впечатления от въпросния майстор?
Относно второто мнение: не съм сигурен, че ухото на рамката спада към простите детайли.
Също искам да попитам някой правил ли си е уши за рамката при някой фрезист в София и какви са му впечатленията? Очаквам препоръки.
П.П. Също прочетох, че Animal се занимавал с подобни неща, но след като му писах отговори, че било сложно и ми отказа, така че също отпада като вариант.