alhimik написа:айде да мислим къде да идем другата седмица!! аз все пак отидох до Кричим в неделя ама нали си бях сам ме домързя да се качвам нагоре та си останах с Кричим. поне се отчетох с каране![]()
айде чакам предложения предвид времето по добре да покараме някъде по селата около Пловдив и да не лазим по балкано че вече мн студ!
айде и Титан да вземе някое ПВЦ Каменица тъмно да си сърбаме по пътя!!
BULLDOG написа:Ще се прави нова регистрация.Администратора си умира да му усират форума явно.Пък мога и аз да реша да го съдя както имаше скоро случай който разгласиха по медиите.Аман от такива недооценени в живота личности.
AROGANS написа:Тренирам вече занапролет.На масата.От 78 сега съм73кг.Надявам се след новогодишните празници да съм 71 вече
АХАza6tovsenamen написа:AROGANS написа:Тренирам вече занапролет.На масата.От 78 сега съм73кг.Надявам се след новогодишните празници да съм 71 вече
Булдог, чвече тфа ти ли си ве?!?
BULLDOG написа:Ще се прави нова регистрация.Администратора си умира да му усират форума явно.Пък мога и аз да реша да го съдя както имаше скоро случай който разгласиха по медиите.Аман от такива недооценени в живота личности.
BluE_Magic написа:Аз карах ама в 17:10 вече се бях прибрали да ти кажа пиши в другия форум
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта