цък за повече кадри!
Очакваме включване от останалите заподозрени!
SpoileR написа:Точно там възникна и фразата:
"Ми то трасето не е нищо особено.... най- обикновена пътека, само където има 500 метра пропаст от дясно..."![]()
![]()
Capoeira написа:SpoileR написа:Точно там възникна и фразата:
"Ми то трасето не е нищо особено.... най- обикновена пътека, само където има 500 метра пропаст от дясно..."![]()
![]()
Така ли аз не съм я забелязал, явно трябва да спреш за да се огледаш![]()
![]()
Иначе наистина препоръчвам трасето на всички на който им е писнало да въртят на Витоша до "откат", определено чисто FR изживяване, бавно но много технично, а да и гледаката, гледката е за милиони.
hitar_potar написа:а зимата заледяват ли се тея камънаци и стъпала? щото ако да, няма ли дооооста голяма опасност за първи опит за летене?
HepBeH_XaMcTep написа:hitar_potar написа:а зимата заледяват ли се тея камънаци и стъпала? щото ако да, няма ли дооооста голяма опасност за първи опит за летене?
Южен склонако пекне слънце всичко е наред!
SpoileR написа:(...)
а ако не пекнеее....емиии.... може да си набуташ некой друг парашут у раницата за всеки случай![]()
(...)
hitar_potar написа:ъъъ, някой от авторите на темичката, притежаващ снимките на склад, да фиксира мнението на батко ви ози - снимката определено заслужава да се пробва срещу другите предложения в пинкбайк.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта