foxracingshox написа:Днеска за пореден път виждам един пич при Иван от бул.Христо Смирненски 74аЧовека е с дълга коса и кара Banshee Scream със Shiver
Имам подозрения кой може да е
azsa-bachinito написа:Виноват. Ама аз защо не те видех.![]()
An Alien Hoopajupe написа:spandex Мъж с шосейка заемащ цялата дясна лента. на Цар Борис 3![]()
Mi7aKa написа:...Малко по-напред 2 или 3 момчета се бяха наджаскали върху 1 оранжев Drag Climber, друго по колелото не видях.![]()
![]()
, разбирам по оранжевия клаймърMi7aKa написа:Друго по колелото не видях
DstupidBastarD написа:An Alien Hoopajupe написа:spandex Мъж с шосейка заемащ цялата дясна лента. на Цар Борис 3![]()
Ский, батенце, явно никак не си у час с правилника за движение по пътищата, но понеже картинката ти ми е некакси симпатична, ше те светнем, та да не се излагаш пред куките, като те спрът некой ден. Целото десно платно на пътя е за шосейкаджиите. Тва требва добре да го запомниш, за да си немаш проблеми!
Alpina написа:DstupidBastarD написа:An Alien Hoopajupe написа:spandex Мъж с шосейка заемащ цялата дясна лента. на Цар Борис 3![]()
Ский, батенце, явно никак не си у час с правилника за движение по пътищата, но понеже картинката ти ми е некакси симпатична, ше те светнем, та да не се излагаш пред куките, като те спрът некой ден. Целото десно платно на пътя е за шосейкаджиите. Тва требва добре да го запомниш, за да си немаш проблеми!
Ский са батенце - чл.15 ал 5
Когато няма специално предназначена за тях пътна лента или алея, водачите
на мотопеди, велосипеди и други немоторни превозни средства може да използват за
движение разположения отдясно по посоката на движението им пътен банкет, ако той е
годен за това и ако това не пречи на другите участници в движението.
та ако не ме лъже паметта, по почти целио Борис III има велоалея...
Ако няма пък велоалея, то има локално до само Княжево, което значи че според закона, ти трябва да се движиш в локалното...
От думите на An Alien Hoopajupe, ми се струва че не си бил в дадения момент в Княжево...
Ако е така - просто вземи прочети пак правилника за движение по пътищата, преди да сееш мъдрост относно него![]()
Ако успоредно на Борис III, където ти си заемал цяла лента няма велоалея, която е означена с знаци, поднасям искренните си извинения.
P.S. няма да навлизам в подробностите, за това какво е пътно платно и какво е лента за движение, че съвсем ще се омоташ, само за малка насока - "дясното платно" са всички ленти на Цариградското шосе в дадена посока...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта