nuka97 написа: Разполагам с 600 лв. Благодаря!!!
azze написа:nuka97 написа: Разполагам с 600 лв. Благодаря!!!
Момчето си е написало бюджета.
nuka97 написа:Все ми е едно дали ще е ново или втора ръка. И искам колело твърдак.
Мисля, че се разбира, че аз не знам нищо. Затова може ли да ме напътите малко. Смисъл какво да си купя. Знам, че на Вас може да се разчита. Колелото ще се използва за екстремен DH.HouseDH написа:Що не си земеш колело за лек street и да караш екстремен DH.
crossenduro2 написа:пич аз карам кросс ендуро вече 2 години и съм сменил само предна спирачка с бб5 и вилка сунтоур хср и гуми разбирасе взимаи го без да се колебаеш момче.Смених спирачката и вилката защото ме беше страх да не се пречукам по витоша с тях .
joropc написа:crossenduro2 написа:пич аз карам кросс ендуро вече 2 години и съм сменил само предна спирачка с бб5 и вилка сунтоур хср и гуми разбирасе взимаи го без да се колебаеш момче.Смених спирачката и вилката защото ме беше страх да не се пречукам по витоша с тях .
Ти с тоя CROSS ли взимаш завойте с 67 километра в час(както казваш в друга тема,пусната от теб)???
![]()
![]()
crossenduro2 написа:пич аз карам кросс ендуро вече 2 години и съм сменил само предна спирачка с бб5 и вилка сунтоур хср и гуми разбирасе взимаи го без да се колебаеш момче.Смених спирачката и вилката защото ме беше страх да не се пречукам по витоша с тях .
V написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=14925
аз лично бих заложил на това изключително атрактивно колело за даунхил
има тема за поръчки в този сайт(доставката обикновено е безплатна)
сравни монтажа на трите колелета и преди да си вземеш нещо поне виж кой клас какъв е
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
DeadBr1ng3r написа:Вземи си зглоби 1 Climber с Duro D и зарежи кроса и блокхеда
Duro D е за DJ.
DeadBr1ng3r написа:Duro D е за DJ.
Да прав си дурото е за DJ но става да се кара и DH от начинаещ.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта