Модератор: Модератори в пазара
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:Човек със скайп ico260 уговорихме се, върза ме да вися на НДК, дал е невалиден телефон и лъже и маже за абсолютно всичко. Веднага след "срещата" докато съм го чакал ме е блокирал в скайп. Никаква търговия с този човек не правете супер некоректен е!
gdude написа:Заглавие: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАРBurNiNg_IcE написа:nosoroga написа:Това е една МАЗНА И ГАДНА шега измислена от мен, НАРОЧНО, за разбереш какво е МАЗНО да преебаваш хора по същия начин. Ае много ти здраве!!!
Браво!![]()
От същия човек (барабум) щях да взимам рамка с некви части за определена цена, след около 2 седмици чакане реши(той), че няма да го продава на части, а ще го продаде цяло, след това ме прехвърли да взема рамката и останалите чаркуляци от gdude, който смъкна 50лв от цената(за боя), като трябваше да платя днес 115лв., за боята. П.П. В обявата на gdude пишеше, че са сменени лагерите на рамката, днес като отидох да ги видя, не можах да ги завартя с пръст, толкова бяха заяли(част от тях). В обявата му също пишеше, че дава нови курбели и средно с рамката, днес ми съобщиха новината, че средното е разбито и не може да се кара много време с него + това за чашките нищо не беше споменал, че са за смяна...![]()
![]()
Едит: Barabum ми каза да си продам почти цялото колело, за да взема неговите части, а то кво стана!
Голем си балък![]()
На всичкото отгоре не чел правилно ...
gdude написа:Айде без излишен спам !
Балък си,от това което си ми написал,разбирам че някои доста сериозно те е метнал ...![]()
Изглежда не помниш достатъчно добре.![]()
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта