Daniel Panev написа:Извинявай за еретичния въпрос, ама какъв проблем се решава с "подписването" на някаква петиция?
.........
ubersoldat написа:Daniel Panev написа:Извинявай за еретичния въпрос, ама какъв проблем се решава с "подписването" на някаква петиция?
.........
Това е най-малкото което може да направиш. Другия вариант е ясен. Ако ти имаш желание решения да се вземат без теб ок, аз я подписах с мисъл, че ако нещо се промени за добро поне ще съм бил част от това. Дали глобалното затопляне е мит или не няма значение в конкретния случай, решенията които ще се взимат в Копенхаген, са за проблеми които са си съвсем реални и ще имат отражение върху всеки от нас, и то не след 5000 години.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:ubersoldat написа:Daniel Panev написа:Извинявай за еретичния въпрос, ама какъв проблем се решава с "подписването" на някаква петиция?
.........
Това е най-малкото което може да направиш. Другия вариант е ясен. Ако ти имаш желание решения да се вземат без теб ок, аз я подписах с мисъл, че ако нещо се промени за добро поне ще съм бил част от това. Дали глобалното затопляне е мит или не няма значение в конкретния случай, решенията които ще се взимат в Копенхаген, са за проблеми които са си съвсем реални и ще имат отражение върху всеки от нас, и то не след 5000 години.
Муахаха![]()
![]()
![]()
Какви решения се вземат с твое участие бе![]()
![]()
Цъкайки някаква цъкалка в Интернет
![]()
![]()
Любо - хайде сериозно да направиш един подфорум - "Комуна на отказващите силната дрога"?
А ако проблема описан на сайта - http://hopenhagen.org/ ти се струва смешен мога само да съжалявам за теб.
А колкото до силната дрога в случая по-скоро ти имаш нужда от помощ
...както самите организатори на величественото събитие признават, истината е, че 11-дневната конференция ще произведе 41 000 тона въглероден диоксид...
did написа:...да се забрани консумацията на боб...
did написа:Последни вести:
Все пак, има шанс текстът за забрана на вулканичните изригвания да бъде прокаран. Представителите на Япония са се съгласили да приемат закон, според който вулканичните изригвания на територията на Япония ще бъдат намалени с 30% до края 2020 година. Единствен проблем пред масовото приемате на такива текстове в локалното законодателство е позицията на САЩ, според които вулканите и гейзерите са национално богатство и изригването им не бива да бъде ограничавано със закони. Световната общност се надява Барак Обама да размисли и да промени решението си. Сега само от него зависи бъдещето на глобалната вулканична дейност.
@МИКИ МАУС:
В момента подготвям глобална инициатива за пълна забрана на вулканичната дейност, с цел ограничаване на емисиите на въглероден диоксид. Надявам се да се включиш в подписката ми, когато стане достъпна онлайн.
bikerider написа:Не мислете, а подписвайте!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта