Клубове за МТБ в София

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот mih » Нед Апр 17, 2005 3:05 pm

хм, но той тренира карате от 9 годишен...
това му вдига рейтинга донякъде...
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот caspar » Нед Апр 17, 2005 3:11 pm

[quote="mih"]

хм, но той тренира карате от 9 годишен...
това му вдига рейтинга донякъде...
[/quote]

Е аз тренирам от 7 годишен и съм в националния отбор. Какъв е моят рейтиг бе мих???
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Рейтинг: 2000

Мнениеот mih » Нед Апр 17, 2005 3:40 pm

еми... със сигурност по-висок...
:I

:thumb:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот K R I V O G L E D » Нед Апр 17, 2005 11:34 pm

[quote="caspar"]

[quote="K R I V O G L E D"]

Абе недойдох шот си продадох старата вилка а сега събирам за нова.Кат си я взема ше ти кажа и тогава ще я изпробвам верху теб :lol::lol:
Само да не почнеш да ми се пребиваш, гледам че си доста добър в тва :rofl: :rofl:
[/quote]

Колкото съм добър в пребиването, толкова съм и добър надолу. Ще те пробвам когато кажеш:asshole:.
[/quote]

хахахахахах абе брато не те знам национал ли си къф си ама верно- паднеш ли веднъж от колелото немаш равен на долу бе.
Ха тва в националния ли го научи бе мистър ГОЛЕМ реитинг
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
K R I V O G L E D

Рейтинг: 1200

Мнениеот Pupinator » Пон Апр 18, 2005 8:14 am

[quote="caspar"]

Абе недойдох шот си продадох старата вилка а сега събирам за нова.Кат си я взема ше ти кажа и тогава ще я изпробвам верху теб :lol::lol:
Само да не почнеш да ми се пребиваш, гледам че си доста добър в тва :rofl: :rofl:
[/quote]

Колкото съм добър в пребиването, толкова съм и добър надолу. Ще те пробвам когато кажеш:asshole:.
[/quote]

хахахахахах абе брато не те знам национал ли си къф си ама верно- паднеш ли веднъж от колелото немаш равен на долу бе.

[/quote]

Абе КРИВОГЛЕД ли си РАЗНОГЛЕД ли си защо не дойдеш някой път на Витоша и да се разберете един път за винаги на кой му е по-дълга ........ вилката.
П.П. Обадете ми се и аз да дойда да гледам. Харесвам дълги .............. вилки :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::roll2::roll2::roll2:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::roll2::roll2::roll2::roll2::roll2::roll2:
:rofl:

Pupinator OUT.
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот layne » Вто Апр 19, 2005 10:30 am

[quote="Pupinator"]

[quote="caspar"]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Абе КРИВОГЛЕД ли си РАЗНОГЛЕД ли си защо не дойдеш някой път на Витоша и да се разберете един път за винаги на кой му е по-дълга ........ вилката.
П.П. Обадете ми се и аз да дойда да гледам. Харесвам дълги .............. вилки :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::roll2::roll2::roll2:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::roll2::roll2::roll2::roll2::roll2::roll2:

Pupinator OUT.
[/quote]

:bowdown::bowdown::bowdown::hbang:
Искам и аз да дойда да се позабавлявам заедно с бат ПУПИ:):lol:
хахахахахахахахаха:eyebrow:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот layne » Вто Апр 19, 2005 10:33 am

[quote="Pupinator"]
Pupinator OUT.
[/quote]

layne IN :):lol:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот caspar » Вто Апр 19, 2005 3:29 pm

[quote="layne"]

[quote="Pupinator"]

[quote="caspar"]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Pupinator OUT.
[/quote]

:bowdown::bowdown::bowdown::hbang:
Искам и аз да дойда да се позабавлявам заедно с бат ПУПИ:):lol:
хахахахахахахахаха:eyebrow:
[/quote]

Айде всички сте поканени.
Пупи ти ще бъдеш съдята, нали разбираш от дълги ... вилки:beer:.

:banana:Всичко е уредено вече, само чакаме РАЗНОГЛЕДИЯ да дойде и да се посмеем малко:rofl::rofl::rofl::rofl:.
Аватар
caspar

Мнениеот BuxpeH » Вто Апр 19, 2005 5:36 pm

[quote]
A: Здравейте, искам да карам с вас!
Б: Ааа, незнам! Питай С...
C чува, че се спряга неговото име...
С: Бу! Карай с мен ако искаш.
А: Хайде, хайде! Колко съм щастлив!
...
С: К'о стана вее!
А: А, нищо. Продадох си вилката и неможах да дойда навреме....
[/quote]

Не се надявайте много. Тоя засега се проявява като слаба ракия.
@ K R I V O G L E D : Ти често ли си продаваш вилката преди срещи за каране?
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот K R I V O G L E D » Сря Апр 20, 2005 8:47 pm

Ха абе хора вие луди ли сте бе :crazy:Кво се насъбрахте веднага 100 човека вие знаете ли кво означава спаринг изобщо.
Аре няма да се ебавам вече реших да не се излагам повече- истината е че с down hill почнах преди около 3 месеца а caspara веднага ми се нави :rofl: и... просто не се здържах бе копеле нищо че съм още ламер;)) ако съм ти разбил достойнството по някъф на4ин-ше извиняваш брато:peace: Иначе преди съвсем малко тресках скейт на паметника и вече ми стана супер тъпо сега се ккефя яко на DH и кат си стегна bika може да покарам малко с вас става ли бе ?... ама без да ми се смеете много :P :P :P
K R I V O G L E D

Рейтинг: 1200

Мнениеот caspar » Сря Апр 20, 2005 9:11 pm

Ха абе хора вие луди ли сте бе :crazy:Кво се насъбрахте веднага 100 човека вие знаете ли кво означава спаринг изобщо.
Аре няма да се ебавам вече реших да не се излагам повече- истината е че с down hill почнах преди около 3 месеца а caspara веднага ми се нави :rofl: и... просто не се здържах бе копеле нищо че съм още ламер;)) ако съм ти разбил достойнството по някъф на4ин-ше извиняваш брато:peace: Иначе преди съвсем малко тресках скейт на паметника и вече ми стана супер тъпо сега се ккефя яко на DH и кат си стегна bika може да покарам малко с вас става ли бе ?... ама без да ми се смеете много :P :P :P
[/quote]

Споко бе, само се ебавам.
Нищо не си ми наранил.
Аре:beer:.
Аватар
caspar

Предишна

Назад към Архив