Странни, светлинни спирали над Норвегия!?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Странни, светлинни спирали над Норвегия!?

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 9:07 am

bikerider написа:
wannabbe написа:Still nothing. :smokin:

Какво очакваш да чуеш, след като до момента ръсиш само глупотевини и повърхностни спекулации? Каквото повикало, такова се обадило :)

wannabbe написа:Мда, звучи логично, но истината май е, че никой не знае със сигурност какво ще стане.....нали това е целта на експеримента. (:

Май, юни... знаеш ли изобщо какви са целите на проекта?

Edit: Можеш ли да опровергаеш версията с ракетата?

Знам какви са целите, да! Казах,че май никой не знае какво точно ще открият, което е съвсем така.
Очевидно не е ракета : http://link.brightcove.com/services/pla ... 5946023001
А ти к'во ръсиш по-точно? Че от 5 поста до сега един нямаше по темата....
Изобщо...дразниш ме вече, ако имаш да казваш нещо давай....ако не, спами някъде другаде..
Аватар
wannabbe

Рейтинг: 1079

Мнениеот Alpina » Пет Дек 11, 2009 10:07 am

wannabbe написа:Очевидно не е ракета : http://link.brightcove.com/services/pla ... 5946023001

Кое му е очевидното?
Я малко се поинтересувай от "shock diamonds" или от "Mach disks".
И как изглеждат нощните изстрелвания на ракети...
Дали това не са просто следите от нов вид двигател, с който още не сме свикнали?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот marsa » Пет Дек 11, 2009 10:16 am

Според мен идеята на поста беше в мъждукащото ел. осветление на града, което би трябвало да значи че поради някаква причина не достига захранване, т.е. има необичайно голяма консумация, т.е. консуматор, който явно е наблизо, или един вид зад хълма си правят експерименти :evil:

Може извънземни да се адаптират към земляните, като пресъздават излет в гората с нечовешката мешана скара, но да са дръпнали една жица от близкия далекопровод ;) вместо дървени въглища.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот hitar_potter » Пет Дек 11, 2009 10:23 am

Натриевите лами мигат с 50Hz. Нищо чудно затова да мига градът..

П.П. Мойта хипотеза е, че китайците са тествали фойерверките за нова година :clap:
Последна промяна hitar_potter на Пет Дек 11, 2009 10:26 am, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 10:25 am

Alpina написа:
wannabbe написа:Очевидно не е ракета : http://link.brightcove.com/services/pla ... 5946023001

Кое му е очевидното?
Я малко се поинтересувай от "shock diamonds" или от "Mach disks".
И как изглеждат нощните изстрелвания на ракети...
Дали това не са просто следите от нов вид двигател, с който още не сме свикнали?

Не виждаш ли, че всичко се случва в една равнина!? Какви следи, какви пет лева....

Наистина има нещо зад хълма,излъчвател ли е, к'во е не знам,...но мисля, че скоро ще разберем..
Аватар
wannabbe

Мнениеот Huku » Пет Дек 11, 2009 10:35 am

Новото фенерче с 5 диода на Сигма :rofl:
Huku

Рейтинг: 1292

Мнениеот Alpina » Пет Дек 11, 2009 10:36 am

marsa написа:Според мен идеята на поста беше в мъждукащото ел. осветление на града, което би трябвало да значи че поради някаква причина не достига захранване, т.е. има необичайно голяма консумация, т.е. консуматор, който явно е наблизо, или един вид зад хълма си правят експерименти :evil:

Това се дължи на друго и се е съвсем нормално да се наблюдава.

hitar_potter написа:Натриевите лами мигат с 50Hz. Нищо чудно затова да мига градът..

Какво общо имат лампите с честотата на тока в мрежите и изобщо с този ефект? :dontknow:

wannabbe написа:Не виждаш ли, че всичко се случва в една равнина!? Какви следи, какви пет лева....

Каква равнина, какви 5 лева виждаш бре :D :D :D
Ако за теб това е равнина, трябва сериозно да се върнеш назад в основното/началното училище... :D

Всъщност като знам вече какво виждаш ти и колко ограничено го правиш, ми стават ясни мненията ти :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 10:40 am

Alpina написа:
marsa написа:Според мен идеята на поста беше в мъждукащото ел. осветление на града, което би трябвало да значи че поради някаква причина не достига захранване, т.е. има необичайно голяма консумация, т.е. консуматор, който явно е наблизо, или един вид зад хълма си правят експерименти :evil:

Това се дължи на друго и се е съвсем нормално да се наблюдава.

hitar_potter написа:Натриевите лами мигат с 50Hz. Нищо чудно затова да мига градът..

Какво общо имат лампите с честотата на тока в мрежите и изобщо с този ефект? :dontknow:

wannabbe написа:Не виждаш ли, че всичко се случва в една равнина!? Какви следи, какви пет лева....

Каква равнина, какви 5 лева виждаш бре :D :D :D
Ако за теб това е равнина, трябва сериозно да се върнеш назад в основното/началното училище... :D

Като на дебил ще ти го обясня! Светлинката описва спираловидно движение в една равнина.....остава на едно и също разстояние от наблюдателите, така че за каква ракета ми говориш!? Ако говориш за източника зад хълма, да....той не е в тази равнина.
Аватар
wannabbe

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Дек 11, 2009 10:44 am

Само аз ли си мисля, че е някъв прожектор, който се намира зад хълма...нещо като на Батман прожектора. :D :dontknow:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот marsa » Пет Дек 11, 2009 10:50 am

Прожектора на Батман не е на Батман, а е държавна собственост :^:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Alpina » Пет Дек 11, 2009 10:57 am

wannabbe написа:Като на дебил ще ти го обясня! Светлинката описва спираловидно движение в една равнина.....остава на едно и също разстояние от наблюдателите, така че за каква ракета ми говориш!? Ако говориш за източника зад хълма, да....той не е в тази равнина.

А аз ще ти кажа, като на нормален човек, спри да гледаш това, което искаш и виж действителността...

Дай ми доказателство, че разстоянието между наблюдателите и наблюдяваното явление е непроменена и че то не променя дължината си!!!

BurNiNg_IcE написа:Само аз ли си мисля, че е някъв прожектор, който се намира зад хълма...нещо като на Батман прожектора. :D :dontknow:

Да, само ти.
Следващия път, когато има мъгла, накарай някой да свети с силен фенер 20 метра пред теб от ляво на дясно после от дясно на ляво... ако забележиш разликата, може да ти хрумне защо няма източник на светлина зад хълма... Всъщност можеш просто да използваш прожектор, да го сложиш на нивото на раменете си и да светиш в мъглата. после да го оставиш на това ниво и да се отдалечиш от него докато свети към теб...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 11:05 am

Alpina написа:
Дай ми доказателство, че разстоянието между наблюдателите и наблюдяваното явление е непроменена и че то не променя дължината си!!!

'Разстоянието е непормененА и че то не променя дължината си' :rofl:
Нещо се обърка, но те разбрах горе-долу. Докажи ми ти, че се променя...ПЪК! :smokin:
Аватар
wannabbe

Мнениеот bikerider » Пет Дек 11, 2009 11:14 am

wannabbe написа:Изобщо...дразниш ме вече, ако имаш да казваш нещо давай....ако не, спами някъде другаде..

Ами виж, самия/самата ти нищо не си казал(а) по темата, само критикуваш официалните версии и говориш като пръв капацитет по редица теми. Помолих да дадеш твоята версия - какво е това? Дотук само глупости на ангро.

И да - бая смешно е да се говори за спам в бла-бла. Не ми пречиш де, продължавай да ме разсмиваш :)

Edit: За Колайдера - съвършено ясно е какво ще стане. Или ще постигне целите си, или не. Тия глупости дето едва ли не щял да дойде края на света (тук е удобно да включиш маите и 2012) или че щяла да се появи черна дупка... по-добре ги избягвай в обширното изложение на интелекта и познанията си ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Пет Дек 11, 2009 11:21 am

О wannabbe, простете за ужасяващата ми грешка!!!
Исках да кажа "Дате ми доказателство, че разстоянието между наблюдателите и наблюдяваното явление е непроменено и че ТО (явлението) не променя дължината си!!!

И понеже не съм аз този, който се чуди какво е това, а ти - би следвало да дадеш достатъчно информация, на която да стъпят хората за да получиш отговорите си.
Тази информация обаче трябва да е стабилна, ако желаеш да получиш някакъв реален отговор.

Ти обаче до момента твърдиш абсолютни глупости и не можеш по никакъв начин да ги потвърдиш!!!
Докато е така, няма да получиш нищо различно от накаралото те са напишеш
wannabbe написа:Still nothing. :smokin:

Успех с този ти подход!
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Пет Дек 11, 2009 11:22 am

Не му/й се връзвай :)
Аватар
bikerider

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 11:22 am

bikerider написа:
wannabbe написа:Изобщо...дразниш ме вече, ако имаш да казваш нещо давай....ако не, спами някъде другаде..

Ами виж, самия/самата ти нищо не си казал(а) по темата, само критикуваш официалните версии и говориш като пръв капацитет по редица теми. Помолих да дадеш твоята версия - какво е това? Дотук само глупости на ангро.

И да - бая смешно е да се говори за спам в бла-бла. Не ми пречиш де, продължавай да ме разсмиваш :)

Edit: За Колайдера - съвършено ясно е какво ще стане. Или ще постигне целите си, или не. Тия глупости дето едва ли не щял да дойде края на света (тук е удобно да включиш маите и 2012) или че щяла да се появи черна дупка... по-добре ги избягвай в обширното изложение на интелекта и познанията си ;)

Аз преложих своя версия, но ти не можеш да четеш явно. Само пишеш. "Редица теми"!? Ти имаш 1534987 мнения! К'во ми говориш!?
Аватар
wannabbe

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 11:23 am

Не ми се връзвай, alpina....целуни bikerider, с език!
Аватар
wannabbe

Мнениеот Alpina » Пет Дек 11, 2009 11:25 am

bikerider, знаеш ли през кое ми е :)
Така и така в момента съм отегчен и с нищо не се занимавам - а тази тема и писанията му са доста забавни за четене... :D

@автора на темата, ти предложи забавна версия, по-скоро нелепа :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 11:30 am

Alpina написа:bikerider, знаеш ли през кое ми е :)
Така и така в момента съм отегчен и с нищо не се занимавам - а тази тема и писанията му са доста забавни за четене... :D

@автора на темата, ти предложи забавна версия, по-скоро нелепа :)

По-добре от нищото, което ти предложи. Не съм карал никой нищо да доказва. Питах какво мислите. Явно си неспособен да изпълняваш тази функция. Много по-лесно е да плюеш и да казваш колко са глупави другите. А да вярваш, че това те прави по-умен дори не е смешно и забавно,.....направо си е жалко.
Аватар
wannabbe

Мнениеот Alpina » Пет Дек 11, 2009 12:04 pm

Визираш себе си ли?
Защото в тази тема май само ти го правиш :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 12:13 pm

Alpina написа:Визираш себе си ли?
Защото в тази тема май само ти го правиш :beer:

"Си ти!" :rofl: :rofl: :clap: :rofl: :rofl:
Аватар
wannabbe

Мнениеот did » Пет Дек 11, 2009 12:26 pm

wannabbe написа:И латентната енергия не е в 'строежа' на атома, а в празнината между ядрото и там тези дето обикалят около него.

В такъв случай няма нужда да се притесняваш за андронния колайдер. Още преди да пуснат протоните в него, учените ги обезпаразитяват чрез йонизация от всичко, което обикаля около тях, както и от онова, което се намира в празнините наоколо. Остават едни прости протони, голи като пушки, без нищо, което да обикаля или да се крие около тях. Аз от такива прости протони не очаквам нищо драматично. Най-много да се разпаднат на още по-прости, даже направо елементарни частици, което най-вероятно ще се случи.

Колкото до норвежките спирали, аз никъде не съм твърдял нищо конкретно, нито даже съм отричал извънземния им произход, понеже от такива неща не разбирам. Нека Alien да каже.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот SpoileR » Пет Дек 11, 2009 12:58 pm

marsa написа:Прожектора на Батман не е на Батман, а е държавна собственост :^:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :D :agree: :beer:

Иначе и аз викам, че НЕ може да е ракета....

Освен ако не е некоя ракета тип HARIER дето да може да левитира на едно място (под ъгъл) и да има два двигателя които да се двъжат един около друг (нещо като при двойните звезди) и тая спирала да е от изгорелите газове...

А иначе т'ва синия спираловидно усукан лъч/мъглявина дето идва от хълма, тва са тесвтовите варианти на RAIL GUN-а от QUAKE...

Некой се е напил и е стрелял у въздуха... :D

Както и да е....

Т'ва нищо не е....

Тая спирала в небето може и да е Киано Риивс ... решил е да кацне не с една, а с ДВЕ сфери, дет се въртат една около друга, ама тоя кат е стрелял с Rail Gun-a, и Киано се сдухал....

Са ще пусне ония Робота Циклоп с лазерното фенерче в окото и ще стане на облак дет яде всичко и в целия свят ще останат само Голф двойките и Техническия Университет в София...

Е те т'ва вече има логика... :D :agree:

Едит:
Лампите в града мигат ли??? Ами то и по Филмите джантите на колите се въртат назад... Много страннно наистина... :lol: :eyebrow:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот wannabbe » Пет Дек 11, 2009 1:06 pm

SpoileR написа:
marsa написа:Прожектора на Батман не е на Батман, а е държавна собственост :^:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :D :agree: :beer:

Иначе и аз викам, че НЕ може да е ракета....

Освен ако не е некоя ракета тип HARIER дето да може да левитира на едно място (под ъгъл) и да има два двигателя които да се двъжат един около друг (нещо като при двойните звезди) и тая спирала да е от изгорелите газове...

А иначе т'ва синия спираловидно усукан лъч/мъглявина дето идва от хълма, тва са тесвтовите варианти на RAIL GUN-а от QUAKE...

Некой се е напил и е стрелял у въздуха... :D

Както и да е....

Т'ва нищо не е....

Тая спирала в небето може и да е Киано Риивс ... решил е да кацне не с една, а с ДВЕ сфери, дет се въртат една около друга, ама тоя кат е стрелял с Rail Gun-a, и Киано се сдухал....

Са ще пусне ония Робота Циклоп с лазерното фенерче в окото и ще стане на облак дет яде всичко и в целия свят ще останат само Голф двойките и Техническия Университет в София...

Е те т'ва вече има логика... :D :agree:

Едит:
Лампите в града мигат ли??? Ами то и по Филмите джантите на колите се въртат назад... Много страннно наистина... :lol: :eyebrow:

Buaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxahahxhaxhhaxa.....ето за това говоря, точно railgun си е това, но с настроика "cg_railtrailtime 200000" :rofl:
Аватар
wannabbe

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Дек 11, 2009 1:15 pm

@ Spoiler Според мен това са следи от излитащ Battlecruiser. :popcorn: Изображение
Излизащото нещо от 2те двигателя се засуква във въздуха и готово.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот hitar_potter » Пет Дек 11, 2009 2:51 pm

Alpina написа:

Имат общо с „мигането“ на лампите в града
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот bikerider » Пет Дек 11, 2009 3:07 pm

Бива ги рашките. Такъв грандиозен провал за Булава, a тука умниците говорят за НЛО, северно сияние, странни физически ефекти, Колайдери, Молайдери.

Молодец, братушки! :bowdown: :roll2:

@wannabe: казах ти - не ми пречиш :)
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пет Дек 11, 2009 3:15 pm

bikerider написа:Такъв грандиозен провал за Булава

В Русия всичко е грандиозно, включително провалите.

Как пък им дойде на акъла да си организират поредния грандиозен провал баш до Норвегия, нощем и в такова ясно време. Не можаха ли да я изстрелят тая крива ракета от Женевското езеро, та поне да може да се обвинява мааалко по-основателно колайдера (който не работи) :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Дек 11, 2009 3:20 pm

Ta последно разбра ли се какво е?! :dontknow:
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот did » Пет Дек 11, 2009 4:43 pm

Руската нАука е необятна и непонятна и едва ли скоро ще се разбере какво точно има в тая Булава.

Впрочем, също толкова необятно и непонятно е и руското шарлатанство :D
В момент, в който 1 грам фулерени или въглеродни нанотръбички струват хиляди евро на международния пазар, братушките си ги правят на килограм и си чистят с тях водата :D :D :D Няма да се учудя, ако Виктор Петрик е замесен и в разработката на Булава :D

А някои хора се съмняват... :eyebrow:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла