Admin написа:http://calendar.dir.bg/inner.php?d=11&month=12&year=2009&cid=&sid=&eid=30416
Да го бях научил по-рано, щях да отида да й честитя на място.
Пожелавам на всички, които я обичат, много приятни мигове в нея и много живи спомени след това.

Какво съвпадение

- не знаех, за да й честитя, но пък така или иначе винаги й показвам уважението си когато съм там.
И точно днес след като доста време не я бях посещавал, бях там и отново се дивях на всичко около мен - беше уникален ден
- има такива дни в които просто вървиш, съзерцаваш и осъзнаваш колко живот и красота има около теб. Всеки един миг се
запечатва в съзнанието ти носейки собствен нюанс и неповторим отпечатък. Слънцето провиращо се сред дърветата, студения
дъх на вятъра върху кожата и перфектността на снежинките. Живата енергия излъчвана от старата гора и усещането, че поне
сега, и в този момент си част от нещо голямо, нещо което не можеш да имаш като предмет, нещо което има свой живот и те
е допуснало да го споделиш, и да изпиташ чистата радост, и простото удоволствие от това да си там сега, да вървиш, да
наблюдаваш, да слушаш, да вдишваш, да живееш.
Има такива дни - днес беше един от тях.
Пожелавам на всеки да има такъв ден!
Лошото е, че и ловците бяха решили да я посетят днес - и гърмят по всичко дето мърда
И въпреки това беше уникален ден - да й е честит!