BG proizvoditelite!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот LiFo » Пет Окт 24, 2003 8:31 pm

Otnosno: Sprint Vector

Na Sprint zadnija amortisjor kato e edin edvam se natiska, puk kamo li ako sa dva.Obiknoveno pri tezi bike-ove kato tresnesh na kamuk se izkrivjava shinata, otkolkoto da se svie suspension-a.Inache njamam nishto protiv tjah.

Heil MTB!
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот Admin » Съб Окт 25, 2003 11:59 am

[quote]Ами аз не виждам какво друго могат да твърдят и в двата случая. Не ми се вярва да си признаят ако е така...[/quote]

[quote]Ha ha admin taka li kazvat sprint neznaeli 4e drag imali takava ramka basi kefa tova me ubi ! Te sa tolkova mnogo markite v bulgariq 4e ne si znaqt konkurenciqta horata , basi izlagat sa ![/quote]

М-м, да-а. Веломания пък казаха, че Спринт са знаели... Така че кой прав, кой крив....Както и да е, не ми е работа да браня или съдя когото и да било. Явно ще има повече конкуренция за един и същи модел (добре), но по-малко разнообразие на пазара (зле). :8D:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Архив