did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Ride_or_Die написа:Извинете зано току що получих e-mail от CHC и там имаше около десетина намалени продукти, от 10 до 50%. Неможе това да са всички. Къде мога да видя само намалените продукти понеже сега съм си харесал една каска за около 150 лв. Само някой продукти ли са с намаление или всички?
Мерси
Fanatico написа:Може ли да ми кажете в момента 1£ д/г колко лева е ?
Fanatico написа:Може ли да ми кажете в момента 1£ д/г колко лева е ?
jivkonik написа:Планирам следваща поръчка за 12-ти (събота). Ако има желаещи - да ми пишат до 11-ти вечерта на ЛС за да се уточним по условията.
EmZo написа:Аз ще правя поръчка след коледа - тоест 28-29. Който има интерес да пише.
moz написа:Не е зле да поглеждате и другите сайтове, 3-ка барабар с диск 203 за 35 паунда http://www.merlincycles.co.uk/mountain- ... -sale.html , еликсир Р за 70 и т.н.
eMcKu написа:Не е зле, и да се информираш, дали доставят до България, защото НЕ
Euro Delivery
Shipping to most European countries is free over £100*, with the exception of wheels, frames and bikes (plus some other heavy bulky items). Shipping under £100 is from £5. For smaller items we use Royal Mail which will be past onto your local mail service. For larger items we use DPD or Parcel Force/GLS delivery should be 2-5 days.
*For Norway, Malta, Switzerland, San Morino, Gilbraltor, Azores, Liechtenstein the post free rate is orders over £150
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 379 госта