EccentricMOTION написа:Ще използвам темата да ми предложите възможно най-евтиния велокомпютър. Ще го използвам да засека една максимална скорост. Трябва ми бюджетно решение на въпроса в рамките на 5-10лв. Очаквам предложенията Ви, ако имате нещо 2ра ръка чакам оферти. Поздрави!
Към автора на темата - мисля че без да конкретизираш ценови диапазон няма да получиш адекватни предложения.
Ozzie написа:Някои имат, някои нямат. Ама на тези дето имат такава опция, не знам колко може да им се вярва.
Моя има, ама ми е мъгла как аджеба ги изчислява изгорените калории и мазнини, само възоснова на едни години и килограми отнесени към изминатото разстояние за определено време.
Huku написа:Защо не погледнеш и тази статия http://mtb-bg.com/index.php/products/test/525-test0074
Admin написа:А ти не можеш ли да използваш Google и да намериш къде го продават?
Подсказка: в почти всеки български веломагазин.
Admin написа:Аз бих избрал Sigma-та, освен ако не държиш много да записваш GPS тракове.
ico 1 написа:Може би има нещо вярно. Един познат има VDO (евтин модел мисля) и стъкълцето му се поти, а уж е водоустойчив.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта