Така казано звучи по-добре, не мислиш ли? На фона на всички заяждания в тоя форум вече всичко, което на пръв поглед не изглежда като отговор на въпроса, ми се вижда като подигравка.
Мерси за отговора, явно е доста по-сложно отколкото мислех.
azze написа:Каква е най-голямата гума,която Suntour XCR може да побере?
Fanatico написа:Може ли на тази главина да се направи обикновена ос , така че да не е с QR ?
Fanatico написа:Може ли на тази главина да се направи обикновена ос , така че да не е с QR ?
bio написа:ако тази главина е с индустриални лагери няма да стане. ако е конус-чашка може да се направи стига да намериш необходимата ос със същата резба. и трябва да спазиш 135 mm между контрагайките, най вероятно ще ти се наложи да си правиш нови дистанционни втулки ако използваш новите конуси.
успех !!!
DTD написа:А какво точно пречи да се смени оста ако е на индустриални лагери?...
bio написа:DTD написа:А какво точно пречи да се смени оста ако е на индустриални лагери?...
колега, извинявай.
не съм се изказал коректно, естествено че няма невъзможни неща. Тук можеш да видиш какво точно представлява оста при главините с капусловани лагери. тя не е просто една шпилка, има си специални легла за лагерите ... според мен едва ли тези размери са стандартизирани между отделните производители. няма да е толкова просто ... влизаш в магазина вземаш една ос и бягаш да играеш. ако ти трябва главина с плътна ос си купи такава главина.
желая ти успех.
SeSSion написа:Някой има ли излишни 6900 лв. за едно Демо 8, ако някой има да драсне едно ЛС.
daf4ov написа:Имало ли е период в които сте искали да си захвърлите колелото?
daf4ov написа:Имало ли е период в които сте искали да си захвърлите колелото?
deather написа:Има ли проблем да ползвам временно вътрешна гума с френски винтил на шина която е за автомобилен?
BurNiNg_IcE написа:Ако отидя в събота/неделя на Витоша за 1 Алеко-платото-Момина скала-Княжево, само с 1 предна спирачка (Juicy 7), дали ще стигна жив до долу?![]()
П.П. Имам fullface, наколенки и ръкавици.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта