hitar_potar написа:честит нов байк и само арни моменти с него.
сега обаче малко градивна критика (надявам се няма да се обидиш, и би я приел):
както колегата @Capoeira е казал преди мен, наистина за такава вилка трябва мека рамка - рам хт2 не е подходяща (това е МОЕТО мнение). любопитен съм какъв размер е рамката, че тука се хванахме с 1 индивид да спорим? на мен ми изглежда поне 19", ама не съм сигурен. също така - тея всичките лепенки по рамката малко му развалят фацата на целия байк - прекалено шарено се е получило, особено с тубичката.личи си, че си избирал с голямо желание частите, просто единствения кусур е избора на рамката според мен. за мен това не е най-красивата ХТ2-ка, която съм виждал... най-красивата е една такава беличка, с беличък фокс и наскоро се сдоби с еликсирчета като твоите.
(само да поясня, че не съм аз щастливия й собственик). надявам се няма да ме изядеш с парцалите за мнението ми, просто така стоят нещата за мен... и искрено се надявам да направиш като мен в моята тема - в 1 прекрасен момент да постнеш снимки с мека рамчица.
дотогава нека хт2-то те радва максимално.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
outfaced написа:оставяйки настрана, че рамката не е за тая вилка и обратното ... ако се гонеше тегло лирика пак остава възможно най неудачния избор
все пак, вече има ревълейшън със 150мм и тегло под 1,9кг, а и винаги е имало фокс float
ама щом те кефи така, здраве да е
фешън се е получило
moni1995 написа:Признавам че е хибава ht2 ка ,но имам забелешки! МОЛЯ ТЕ МАХНИ ЛЕПЕНКИТЕ!и шишенцето според мен на негово място mini помпичка ще стои по добре
![]()
и ЧНБ разбирасе!! без аварийно
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта