msniki написа:Как ще се претрепеш ако не я наплетеш във вело-сервиз/магазин ?
Ще ти се разплете каплата докато караш ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, добре

msniki написа:Как ще се претрепеш ако не я наплетеш във вело-сервиз/магазин ?
Ще ти се разплете каплата докато караш ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъкмо това си мислих, докато разглеждах снимките.Krismars написа:Горски, това май съм го виждал някъде, ама не помня къде, в кой квартал е?
ico 1 написа:Със здраве да си го обитаваш!
ico 1 написа:...особено като влагаш собствен труд.
Ozzie написа:завършването не толкова, надявам се, гледайки цените в момента
обзавеждането.... мммм там не ми се мисли
ico 1 написа:...особено като влагаш собствен труд.
E как? Не са ми заврени ръцете в задника, ако не сега, то кога друг път да се доказвам?
DTD написа:ААаааааа сглобих трактораааа, очаквайте скоро снимки![]()
![]()
.
DTD написа:ААаааааа сглобих трактораааа, очаквайте скоро снимки![]()
![]()
.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
DTD написа:600 Край! спирам да пиша поне до нова година.
Harka написа:@МИКИ МАУС:
Още една подобна безсмислена тема и изхвърчаш без време.
dEcLiNe написа:Harka написа:@МИКИ МАУС:
И ще дойде най-щастливият ден когато мики маус ще е далече от.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fanatico написа:dEcLiNe написа:Harka написа:@МИКИ МАУС:
И ще дойде най-щастливият ден когато мики маус ще е далече от.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Верно, че полезните му теми ни дойдоха в повечко ... Чак са чудя защо се отговаря в тях, а не се изтриват направо.
Ozzie написа:Ей на това му се вика оферта, особено ако има кой да го донесе или прати като подарък
http://www.jensonusa.com/store/product/ ... ck+07.aspx
в сравнение с прехвалената в сайта Ф7-ца на "Драг", това си е без пари
P.S. "Общ" ми се струва малко по- подходящ от "Начален клас компоненти и велосипеди".
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа: Изследванията показват, че за нервната на човек нездравословни са инфразвукът и звуци с ниска честота 16-50 Hz, особено ако са силни и продължителни. Затова трябва да се избягва слушането на музика на музика с голямо усилване на нискочестотните звуци, т. нар. усилване на басите.
Това достатъчно образоване ли е ?
Ozzie написа:@EmZo
предУбеден съм, че въпросното YETI едва ли е по- лошо от към работа, спрямо така любимата ти рамка.
Ozzie написа:в сравнение с прехвалената в сайта Ф7-ца на "Драг", това си е без пари
FUNN написа:ъъЪ та викат, че слушането на ниски честоти било вредно за слухаа , то тогава до сега трябва да съм подменил няколко тъпънчета..
veskoz написа:msniki написа:Нямах какво да правя.
Ще събираш пара за вилка
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта