Asen6o написа:AC/DC в България!
МНОООГООО БИРА ИМАШ МОМЧЕ!!!!!

Тази мечта датира от лето 82!
Ozzy от Metal Katehizis написа:Махнатите 7 дати (освен нашата) са следните:
14-May-2010 - Sofia, Bulgaria - Vassil Levsky Stadium
27-May-2010 - Warsaw, Poland - Bermov Airfield
30-May-2010 - Tallinn, Estonia - Song Festival Ground
01-Jun-2010 - Tampere, Finland - Ratina Stadium
03-Jun-2010 - Stockholm, Sweden - Olympic Stadium
05-Jun-2010 - Horsens, Denmark - Horsens Stadium
08-Jun-2010 - Zurich, Switzerland - Letzigrund Stadion
11-Jun-2010 - Donnington, UK - Download Festival
Разберете, че махането на 8 (осем) дати от сайта на Диси, сред които и тази за Донингтън,
не може да има каквото и да е било общо с български промоутър.
Така че, спрете да обвинявате и сипете обиди по адрес на тези, които вероятно ще
докарат любимците ви. Изчакайте малко - скоро ще стане ясно ще има ли такъв концерт или не.
Ozzie написа:Следва ли ние да кажем за останалите 90 до 99% от концертите които се провеждат в София
"Жалко, че са във София"?
Говоря по принцип за концертите които се провеждат в България.
Иначе не харесвам "дръм & бас", нещо не мога да разбера къде е музикалния елемент във всичкото това нещо
Лифта написа:Металика се гласят за Sonisphere, доколкото разбрах
Ozzie написа:Иначе не харесвам "дръм & бас", нещо не мога да разбера къде е музикалния елемент във всичкото това нещо
EmZo написа:Ozzie написа:Иначе не харесвам "дръм & бас", нещо не мога да разбера къде е музикалния елемент във всичкото това нещо
Аз също не харесвам рок, метъл и тежки жици по принцип и не виждам къде им е музикалното (особено на тежките жици) но не се обаждам, ако не ме питат.![]()
21 Февруари
Gamma Ray
София,
Blue Box
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
EmZo написа:Аз също не харесвам рок, метъл и тежки жици по принцип и не виждам къде им е музикалното (особено на тежките жици) но не се обаждам, ако не ме питат.![]()
nahi написа:На лошия Ozzie - кой ли му е любимият вокал ?!?!?!?!
Gasolin написа:EmZo написа:Ozzie написа:Иначе не харесвам "дръм & бас", нещо не мога да разбера къде е музикалния елемент във всичкото това нещо
Аз също не харесвам рок, метъл и тежки жици по принцип и не виждам къде им е музикалното (особено на тежките жици) но не се обаждам, ако не ме питат.![]()
Пък аз мога да ти изкарам доста причина поради които рока е повече музика от електронните глупости, НО ще въздържа,защото става една глупава оффтопик дискусия. Предлагам всеки, който има отношение също да не казва нищо!
Откакто разбрах за тая сбирщина, всеки ден влизам в http://www.sonispherefestivals.com/ и чакам да активират и нашата датаoutfaced написа:За AC/DC нинам ... ама е твааа ... http://www.mono.bg/article-4461.html ... малий ...![]()
![]()
![]()
![]()
outfaced написа:Иначе наистина няма нищо музикално в 6 семпъла повтарящи се емнайсе пъти
Spirit_ написа:Аз вече си закупих билет за Ac/Dc !!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта