ico 1 написа:Ухото трябва да предпазва рамката от чупене или огъване. Най-трудното в случая е да се намери подходящ материал. Каква е рамката? Няма ли уши в магазините? Причинита да се чупят ушите много често са други компоненти, които не са изправни, не са регулирани или са неподходящи - верига, оптегач, венци, изродщина и т.н..
рс написа:По мостра или чертеж мога да ти направя желязно във Варна. От валцувана стомана - нищо специално, просто здраво.
Ще е тежко разбира се - поне няколко грама повече.
МИКИ МАУС написа:ico 1 написа:Ухото трябва да предпазва рамката от чупене или огъване. Най-трудното в случая е да се намери подходящ материал. Каква е рамката? Няма ли уши в магазините? Причинита да се чупят ушите много често са други компоненти, които не са изправни, не са регулирани или са неподходящи - верига, оптегач, венци, изродщина и т.н..
Само да допълня, по скоро да наблегна на гореписаното. Ухото е бушон /предпазител /, който се чупи за да запази по-скъпи възли и компоненти. Ухото е най евтиния детайл отцялата система на задвижването и нарочно е направен от такъв материал да се чупи по лесно. На велосипеди "народен клас", декланшора е хванат директно за рамката и при удар си заминава.
Така ,че помисли още един път!![]()
CrZ написа:И аз се включвам със същия въпрос. Имам спешна нужда от фрезист, който да си разбира от работата.
Що за тъпа тема с един въпрос без отговор. Ще се принудя да направя нова със информация, цени, адреси и т.н. дип, че нямам време....ма се дразня и ще намеря
"Едно място...", "Един човеек...", "Доста парии...." абещо за простотия
n3k01 написа:не му дава да ти каже после колко трябва да ти вземе
veskoz написа:.........
18 - 20 лева не е цифрА за 1 брой.
рс написа:Материалът за 40 лв за уши ли беше? Интересно ми е какво е струвало такава добра сума. Ако е алуминий, трябва да е 4-5 кила.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта