Едит: Изпревариха ме

_SoRa_ написа:Мисля, че трябва да измериш обиколката на коляното и долу при глезена.А за дължината от мястото където измерваш обиколката на глезена до средата на коляното
SeSSion написа:Да попитам от къде в България мога да си взема Kenda Nevegal 2.5, в Байк Център няма.
azze написа:Тъп Въпрос номер 2 - Може ли да се кара сноуборд с маска за MTB/MX ?
Krismars написа:azze написа:Тъп Въпрос номер 2 - Може ли да се кара сноуборд с маска за MTB/MX ?
Ще е по-добре отколкото без каска. Аз самия мисля да позлвам моя 661 за ски, може да не ме опази на 100%, но със сигурност ще е по-добр отколкото без каска, само проблем ще е проветрението.
veskoz написа:Бандаж Schwalbe. 3,50лв. Перфектен, пази от препомпване и не се размества въобще. Саомо гледай ширините, че има няколко размера.![]()
Вътрешна - най-евтината....до колкото може да се каже евтино 6-7 лв за вътрешна
Fanatico написа:Мерси, остава да ги има в магазина, от който мисля да пазаря и всичко е тип топ.
Fanatico написа:Kаква е разликата между RAM : HT.two и HT.II ?![]()
Аналогично : HT.one и HT.I
X_NRG написа:Защо на 64-bit-овия ми Windows 7 не мога да си ползвам пълния капацитет на RAM паметта?
Имам и 32-bit XP и там е нормално да не я разчита всичката, но не разбирам защо и на 64-bit-ова ОС не иска...
azze написа:
Коя част на крака точно трябва да премеря за да определя размера?
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:Какво става с човек роден на 29 февруари, през 4 години ли има рожден ден?
Fanatico написа:FUNN написа:Какво става с човек роден на 29 февруари, през 4 години ли има рожден ден?
![]()
Бях гледал репортаж по телевизията с един мъж, който е роден на 29 февруари. Уж трябвало да е на 36год., а пък всъщност е на 9.![]()
Fanatico написа:FUNN написа:Какво става с човек роден на 29 февруари, през 4 години ли има рожден ден?
![]()
Бях гледал репортаж по телевизията с един мъж, който е роден на 29 февруари. Уж трябвало да е на 36год., а пък всъщност е на 9.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта