iskrenchyyТака историята е следната.Бях решил да си купувам нов шок и попаднах на тази обява
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=64250 ,както виждате в обявата пише,че всичко му работи !!! Е добре писах на момчето разбрахме се,че ще видя колко пари,ще ми останат след като платя някой работи и може да го купя.Останаха ми достатъчно пари и му писах още на следващия ден на скайп.Разбрахме се да ми го прати в петък за негова сметка (аз исках в четвъртак,но той неможеше).Ок,всичко точно прати ми го и аз в понеделник отидох да си го взема.Слагам го още в понеделник на рамката,но бях си дал предната капла за пренаплитане в Пловдив.Взех си целия багаж във вторник барабар с колелото и отидох да си взема каплата от човека,който я пренаплиташе.Като имах намерение да покарам в Пловдив с приятели.След като сглобих каплата минах през магазина на булевард Руски да си напомпя шока (човека го напомпи на 80 пси).След това се срещах с един приятел,който е на ТИ и ги познава като 5те си пръта тези шокове.Заключението му беше,че нищо не му бачка.Посъветва ме да говоря с момчето КАК Е СЕРВИЗИРАЛ ШОКА (защото в обявата пише,че е сервизиран) и да видим къде може да е проблема.Още вчера му писах на ЛС и досега не го е видял.Днес влезе преди малко в скайп и му писах той не ми отговори даже мина инкогнито.Писах му и накрая си излезе от скайпа ! Въпросния търговец се подвизава във форума под ник iskrenchyy.
Та така съветвам въпросния да си влезе в скайпа и да не се крие.Момчето е на 15години от Монтана кара драг бомб 06 вилка дуролукс и шок x fusion някакъв.
МОЛЯ МОМЧЕТО ДА СИ ВЛЕЗЕ В ТЪПЯ СКАЙП И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАТО ХОРА.МРАЗЯ ТАИКИВА НОМЕРА.ОБИЧАМ КАКТО АЗ СЪМ ТОЧЕН И ОТ ДРУГАТА СТРАНА ДА Е ТАКА !!!!
П.П Искам само да обобщя,че дадох 90 лв за шок,който не му работи ребаунда и няма никаква компресия и пропуска леко масло от семеринга където влиза буталцето.Немисля,че една пружина струва толкова....