От нова година. Сега се зареждат с байкаризъмPtD написа:Абе нямаше ли да се местят шосейните колоездачи в друг форум?
Grash написа:NovemberCharlie написа:Чувал съм, че животните, преди да умрат се отделяли от стадото. Явно и с шосейството е така. Отмиращ спорт
В световен мащаб не се сещам за MTB състезание, което да може дори да стъпи на малкия пръст на обиколката на Франция като популярност, например...
BluE_Magic написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Да ви светна последните няколко години бг шосейно колоездене върви нагоре сега малко кризата прави проблеми ,но ще я преживеем не забравяйте че в Пловдив се строи колодрум
notty написа:Аве кой както иска какво ви пука?!?!:D
Crimson написа:Но хайде прочети заглавието на темата
Лично теб не ти ли се вижда леко надменно?
Не сме колоездачи ли?
rosty_sz написа:4-то Така и не разбрах защо аминистраторите тук така и не направиха раздел Шосейно колоездене и ни държаха в Други видове колоездене като някакъв смешен придатък на сайта. На мен не ми пука особено но явно много хора са подразнени.
Не бе, баце, нема хадуерен лимит, даже от много хардуер не му е останало място за софтуер.bikerider написа:@TK: имаш хардуерен лимит на форумите, или?
velomaniak написа:Някой знае ли какво означава фунаджийска лопата ТКТ:rofl:
referee написа:Не си добре информиран за шосейното колоездене в България и по света. Почети малко и се порови в Интернет. Студът ти е замразил мозъка.
Neo_92 написа:А бе от цялата тема един извод си направих - ТИТАНите при байкърите са доста по често срещано явление отколкото при шосейкаджийте.
bikerider написа:Neo_92 написа:Тва шосейкаджиите имате страшен хумор, просто шапка свалям.![]()
![]()
![]()
Neo_92 написа:( някой от известно време ми набива много усилено )
veskoz написа:Neo_92 написа:( някой от известно време ми набива много усилено )
+чета?
Bolverk написа:Успех на момчетата с шосейните колела. Обичах да чета техните неволи и радости както и следях новините за тази част от колоезденето.
Хмм, бих искал да видя в глобален мащаб данните за продажбите.Bolverk написа:Признавам си че не разбирам тази конфронтация.
Успех на момчетата с шосейните колела. Обичах да чета техните неволи и радости както и следях новините за тази част от колоезденето. И хората са прави генерален мащаб шосейното каране е по-големият дял от колоезденето. Освен това е по-популярният и заслужава да бъде признато и тук. И в крайна сметка виждал съм къде къде по-странни разделения в нета.
Както казах успех на "бацетата" от един планински колоездач (това байкър е пълна тъпотия).
referee написа:bikerider написа:Neo_92 написа:Тва шосейкаджиите имате страшен хумор, просто шапка свалям.![]()
![]()
![]()
Е, позабавлявайте се още малко до Нова година,после ще си умрете от скука без нас.
Ако и Randonneur си премести информацията за международните прояви при Митко - Русе, а Marfi - за гръцките състезания, тук наистина няма да остане нищо смислено.
NovemberCharlie написа:Хмм, бих искал да видя в глобален мащаб данните за продажбите.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта