PtD написа:А с каква цел?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
ico 1 написа:Е, то значи си е с 26" капли. Искаш да сложиш 28" ли? Ако е така, то това е невъзможно.
sprinta написа:ico 1 написа:Е, то значи си е с 26" капли. Искаш да сложиш 28" ли? Ако е така, то това е невъзможно.
не то е с 28 а аз искам да му сложа 26
VALKS написа:sprinta написа:ico 1 написа:Е, то значи си е с 26" капли. Искаш да сложиш 28" ли? Ако е така, то това е невъзможно.
не то е с 28 а аз искам да му сложа 26
И това е невъзможно, защото няма да можеш да спираш.
valsto написа:така и не стана ясно за какво ти е да му смаляваш каплите! на запад все по-масови стават байковето 29", което е 28 капла с дебела гума, ти вървиш на обратно!
аз до преди година карах 28" но с тънки гуми, и т.к. пуках много по бордюрите и не можах да си намеря по-дебели, купих си ново колело с 26". сега обаче видях да с е продават гуми 28х1.75, което е много добре и става почтии МТВ. можеш просто да вземеш такива гуми. иначе единствената полза от по-малкия размер капли е по-малкото тегло. но едвали това ти е мотивът...
sprinta написа:по-дебели 28 гуми
sprinta написа:Аз точно затова исках де сменям каплите, защото неможах да си намеря по-дебели 28 гуми, но си промених решението и разбрах, че няма смисъл да сменям кали!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта