хммм, годината започнах с това:

в 1 прекрасен пролетен ден, благодарение на колегата @stroker, малко го моднах:

порадвах му се месец-месец и нещо и драснах към UK на работа, че нали все пак трябва да се яде. върнах се, порадвах му се още така, ама реших, че трябва нещо по-сериозно отпред:

е да, ама и на тоя мод му се порадвах малко - бързо бързо останах без верига и заден ротор. а и продадох домейна - съвсем скоро колегата @PRobably ще му се израдва максимално... веднага щом си изнамери капла за него. та сега байка си стои малко или много в полунасипно състояние. ама още ще се разпилява - рамката не ме иска вече и си търси нов стопанин, щото не можела да ме понася. та реших, щом тя може да търси нова връзка, и аз да не точа крокодилски сълзи, а да боря мъката с нова страст:

седи си ей тука на километър и половина, в 1 офис на топличко, и ме чака да я освободя от 1 лоша леличка с голяма табелка с надпис "Митнически служител", закачена на още по-голямата й цица.
а веднага щом се сберем заедно, ще й потърся и някое другарче за игра в лицето на някой травис или тотем.
общо взето, в тая същата тема за догодина ще почна с 1 купчина чарколя! наздраве и весела коледа!!!

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.